Dinarobin Hotel Golf & Spa | Mauritius | My travel

AfrikaMauritius

Dinarobin Hotel Golf & Spa

Ponude


Dinarobin Hotel Golf & Spa
Uslugepolupansion
Kategorija5 star

Simbol tropske elegancije na Mauritiusu

 • Osnovne informacije
 • Elegantni resort s pet zvjezdica, Dinarobin Hotel Golf & Spa je utočište mira i tišine - idealno mjesto za Vaš luksuzni odmor na Mauricijus i savršeno utočište za obnoviti dušu i tijelo.
  Nanizani bazeni okruženi otočnim cvijećem, s prostranim drvenim terasama koje pružaju pogled na more i tropske vrtove egzotičnog drveća čine Dinarobin simbolom tropske eleganciju u Mauricijus.
  Smješten na najslikovitijem djelu obale u Mauritius s spektakularnom planinom Le Morne koja djeluje kao dramatična pozadina. Naselje ima luksuzni smještaj svih apartmana.

  Gosti Dinarobina imaju pristup golf terenu sa 18 rupa.


  Dinarobin također nudi niz sadržaja za raznolike sportove na tlu i vodi. Spa Clarins je bez sumnje najljepši Spa u Mauricijus i idealno mjesto za opuštanje i tetošenje.

  Naselje je nadopunjeno uslugom svjetske klase. Svo osoblje je vrlo susretljivo te brine za ispunjavanje svaku vašu želje u restoranima, u apartmanima, ili na plaži kao bi se Vi mogli što više opustiti u hladu pod slamnatim suncobranom

  .
  Za apsolutno uživanje tijekom Vašeg odmora u Mauricijusu, odaberite Dinarobin, mjesto koje nudi nove standarde i luksuz, mjesto mira i ljepote koji će umiriti Vaša osjetila.

Dinarobin Hotel Golf & Spa

Dinarobin Hotel Golf & Spa

polupansion, 5*

Simbol tropske elegancije na Mauritiusu