Kenija | Kenija | My travel

AfrikaKenija

Kenija

Kenija
6.560 kn
Datum polaska05.01.2019.
Broj dana12
PolazišteZagreb
Uslugepream programu
Kategorija4* star
Šifra ponude#6565
pošalji upit

Kenija - Mombasa – 12 i 13 dana avionom

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Kenija - Mombasa – 12 i 13 dana avionom


   
  05.01.-16.01.2019.


  1. dan Zagreb - Istanbul – Mombasa
  Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 07:30 sati. Prijava na let Turkish Airlinesa za Istanbul. Odlazak aviona u 09:30 sati, dolazak u Istanbul u 12:30 sati po lokalnom vremenu. Nakon stanke, nastavak leta prema Mombasi u 20:55 sati. Noćni let.

  2. dan Mombasa-(Taita Hills)
  Slijetanje u Zračnu luku u Mombasi u 04:15 sati ujutro po lokalnom vremenu. Obavljanje carinskih formalnosti i preuzimanje prtljage. Transfer do hotela. Doručak. Ulazak u sobe će biti moguć od 10:00 sati. Slobodno. Večera i noćenje.
  Fakultativna opcija: nakon slijetanja, odlazak na četverodnevni safari. Prvo idemo u Taita Hills koji se nalazi u jugoistočnom djelu Kenije. Po dolasku slijedi lagani “game drive safari”. Po završetku odlazak na ručak te smještaj u Sorova Salt Lick Game Lodge. Popodnevni odmor. U poslijepodnevnim satima odlazak na safari. Večera i noćenje. (Mogućnost noćnog safarija uz nadoplatu.)

  3. dan Mombasa-(Taita Hills-Amboseli)
  Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje.
  Fakultativna opcija: grupa koja je na safariju poslije doručka odlazi na jutarnji safari te po završetku safarija nastavlja prema Nacionalnom parku Amboseli. Putem se prolazi jednim od najdivljih i najljepših predjela Kenije. Po dolasku u Amboseli, posjet selu Masaia uz nadoplatu od 10 eura na licu mjesta. Potom odlazak u Sentrim Amboseli Camp. Ručak i popodnevni odmor. Park se nalazi uz granicu s Tanzanijom i proteže se na 392 km² površine. Brojne su atrakcije koje pruža: bogat fond divljih životinja (lavovi, slonovi, žirafe, bivoli, gepardi, zebre, hijene, impale...) te raznih ptica, posjet selu pripadnika plemena Masai, a pogled na moćnu planinu Kilimanjaro pruža poseban doživljaj. Nakon popodnevnog odmora odlazak na safari game-drive – vožnju kroz park vozilima s pomičnim krovovima koja pružaju najbolju mogućnost za fotografiranje. Večera i noćenje u kampu.

  4. dan Mombasa-(Amboseli-Tsawo East)
  Nakon doručka, slobodno za uživanje na plaži. Večera i noćenje.
  Fakultativna opcija: oni koji su se dan ranije odlučili za safari, nakon doručka imaju kratki game-drive u Amboseliju te nastavljaju prema Nacionalnom parku Tsawo East. Ovo je najveći i najstariji park u Keniji koji se proteže na 13.747 km² površine. Osim toga, poznat je kao stanište lavova, bivola, slonova i geparda, ali i brojnih drugih divljih životinja i ptičjih vrsta. Po dolasku u Tsawo kratki game drive, smještaj u Ashnil Aruba Lodge ili slično, ručak te popodnevni odmor. Slijedi vožnja po Nacionalnom parku Tsawo East, večera i noćenje.

  5. dan Mombasa-(Tsawo East)
  Doručak. Slobodno.
  Fakultativna opcija: nakon doručka odlazak na jutarnji safari. Po završetku odlazak prema Mombasi gdje stižemo oko 15 sati. Ručak nije uključen u cijenu. Smještaj u hotel. Večera te Noćenje.

  6. dan Mombasa
  Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera.

  7. dan Mombasa- (razgled Mombase)
  Doručak. Slobodno vrijeme.
  Fakultativna opcija: poludnevni razgled Mombase.
  Večera. Noćenje.

  8. dan Mombasa
  Doručak. Odmaranje i kupanje na prekrasnoj obali Indijskog oceana. Večera.

  9.-12. dan Mombasa
  Doručak. Slobodno vrijeme.
  Fakultativna opcija: mogućnost odlaska na izlet na otok Wasini, što uključuje ronjenje na dah (s dihalicom) i razgledavanje podvodnog svijeta prekrasnog koraljnog grebena. U cijenu izleta uključen i ručak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Večera, noćenje.

  13. dan Mombasa
  Transfer autobusom do zračne luke u 01:00 sati. Polazak zrakoplova za Istanbul u 03:45 sati. Slijetanje u Istanbul u 10:50 sati te nastavak leta za Zagreb u 18:05 sati. Predviđen dolazak u Zagreb oko 19:10 sati po lokalnom vremenu.

  Na datumima polaska 10.11.2018. i 05.01.2019.:

  9.-11. dan Mombasa
  Doručak. Slobodno vrijeme.
  Fakultativna opcija: mogućnost odlaska na izlet na otok Wasini, što uključuje ronjenje na dah (s dihalicom) i razgledavanje podvodnog svijeta prekrasnog koraljnog grebena. U cijenu izleta uključen i ručak. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Večera, noćenje.

  12. dan Mombasa
  Transfer autobusom do zračne luke u 01:00 sati. Polazak zrakoplova za Istanbul u 03:45 sati. Slijetanje u Istanbul u 10:50 sati te nastavak leta za Zagreb u 18:05 sati. Predviđen dolazak u Zagreb oko 19:10 sati po lokalnom vremenu

 • LAST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 04.08.: 7.490 kn

  ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 10.11.: 6.590 kn
  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 10.11.: 6.990 kn
  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 10.11.: 7.390 kn
  Ultra First Minute cijena vrijedi do 20.08.2018. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
  First Minute cijena vrijedi do 10.09.2018. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 05.01.2019.: 7.490 kn
  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 05.01.2019.: 7.990 kn
  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI za datum 05.01.2019.: 8.490 kn
  Ultra First Minute cijena vrijedi do 05.10.2018. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni
  First Minute cijena vrijedi do 05.11.2018. ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.490 kn


  Cijena uključuje:
  povratni zrakoplovni prijevoz Zagreb – Mombasa-Zagreb,
  smještaj u hotelu Traveller´s Beach 4* na bazi 11 polupansiona u Mombasi na polasku 04.08. i na bazi 10 polupansiona na polascima 10.11. i 05.01.2019.
  povratni transfer od aerodroma do hotela u Mombasi
  pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
  jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  zrakoplovne pristojbe u iznosu - 2.490 kn
  nadoplata za jednokrevetnu sobu – 1.490 kn
  doplata za safarije (plaćanje na licu mjesta ili prilikom rezervacije putovanja)
  kenijsku vizu; dobije se u zračnoj luci u Mombasi (cijena: 50 USD ili 40 EUR). U putovnici moraju biti slobodne minimalno dvije prazne stranice
  Putno osiguranje

  Popust: treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem – 750 kn popusta

  Cijene fakultativnih izleta (plaćanje na licu mjesta):
  1. razgled Mombase - 25 EUR (poludnevni)
  2. otok Wasini - 120 EUR (cjelodnevni)
  3. cijene safarija na upit

  Napomena: iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Redoslijed razgleda može biti promijenjen ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima. Vrijeme polaska zrakoplova može biti podložno promjeni. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: 
  Za  državljane Republike Hrvatske viza za Keniju je potrebna. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Keniju te imati barem dvije prazne stranice za vizu. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 16. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja, te ima pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

  Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja. • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.6.560 kn

Kenija

Kenija

4**, pream programu