Skijanje 2016/17. Les Chalets du Bois Mean | Les Chalets du Bois Mean | My travel

Francuska - skijanjeLes OrresLes Chalets du Bois Mean

Skijanje 2016/17. Les Chalets du Bois Mean

Skijanje 2016/17. Les Chalets du Bois Mean
Les Chalets du Bois Mean
Uslugenoćenje
Kategorija4 star
Šifra ponude#4782
pošalji upit

Moderni chaleti sa apartmanima visokog komfora za 4-10 osoba sa velikim balkonima, u neposrednoj blizini ski liftova (50 m), 200 m od centra mjesta Bois Mean i francuske škole skijanja.

 • Detalji ponude
 • Upit
 • Za opuštanje i relaksaciju na upotrebi su Vam zatvoreni grijani bazen, sauna, parna kupelj i whirlpool. U ponudi mjesta su brojni sadržaji i aktivnosti prilagođene obiteljima sa djecom (dječji vrtić, dječje igralište, klub Juni'Orres).

       

  Dvosobni za 4 osobe (27-33 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu ) , TV (uz doplatu), kupaonica i WC, balkon ili terasa. 

  Dvosobni cabine za 6 osoba (34-37m²) - dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa bračnim ležajem, spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu ) , TV (uz doplatu), kupaonica sa WC-om, balkon . 

  Trosobni za 6 osoba (37-44 m²) – dvije spavaće sobe svaka sa dva single ležaja, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe ili spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu ) , TV (uz doplatu), kupaonica i WC odvojeno, balkon . Ovaj tip apartmana može biti i duplex. 

  Trosobni za 8 osoba cabine (44 -58 m²) – dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem ili svaka spavaća soba sa dva single ležaja,  spavaći prostor cabine sa 2 kreveta na kat, dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električna ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica/grill, hladnjak, perilica posuđa, aparat za kavu ) , TV (uz doplatu), 1 kupaonica sa WC –om , 1 kupaonica, balkon .

  Trosobni duplex cabine za 10 osoba (55 -63 m²) - dvije spavaće sobe sa bračnim ležajem ili svaka spavaća soba sa dva single ležaja, 2 spavaća prostora cabine svaki sa 2 kreveta na kat, 1 kupaonica i WC odvojeno , 1 kupaonica, 2 balkona . • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.Skijanje 2016/17. Les Chalets du Bois Mean

Skijanje 2016/17. Les Chalets du Bois Mean

Les Chalets du Bois Mean 4*, noćenje