Karpatos | Grčki otoci | My travel

Grčki otoci → Karpatos

Karpatos

Letovi:

Ljubljana - petak  

Cijena: od 2.960 kn 

Smještaj

Apartmani Pavilion

Apartmani Pavilion

Preporučujemo svima koji žele biti neovisni o hotelskim pravilima, u neposrednoj blizini središta grada gdje se nalaze brojne trgovine i lokali.


Hotel Alimounda Mare

Hotel Alimounda Mare

Potpuno novi hotel s 244 sobe i suita, odlikuje se sjajnim položajem uz tri kilometra dugu pješčanu plažu. Preporučujemo ga gostima koji žele uslugu na visokom nivou i opuštanje u bogatoj ponudi SPA usluga.


Hotel Amoopi Bay

Hotel Amoopi Bay

Omiljen obiteljski hotel sa 65 soba, izgrađen u egejskom stilu s prelijepim pogledom na zaljev Amopi Bay.


Hotel Apolis Beachscape

Hotel Apolis Beachscape

Hotel s 35 soba, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu s prekrasnim pogledom na zaljev Amopi Bay. Preporučamo ga svima koji žele opušten i miran odmor.


Hotel Argo

Hotel Argo

Jednostavan hotel koji se sastoji od triju dvokatnica, a nalazi se u mjestu Amopi. Ima jedan od najljepših pogleda na zaljev Amoopi Bay.


Hotel Astron

Hotel Astron

Hotel s 54 sobe, dalje od gradskog središta, s lijepo uređenim okolišem i okružen zelenilom. Preporučujemo ga gostima koji žele boraviti u mirnom i ugodnom okruženju.


Hotel Esperida

Hotel Esperida

Manji obiteljski hotel na dva kata s 13 soba, izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nalazi se u vrlo mirnom dijelu. Ima izvrsnu domaću kuhinju, stoga ga preporučujemo ljubiteljima dobre grčke hrane.


Hotel Irine Beach

Hotel Irine Beach

Nalazi se na plaži u Afiartisu, u neposrednoj blizini surferskog centra. Hotel je preuređen i dograđen te ima 60 soba u više zgrada.


Hotel Panorama

Hotel Panorama

Jednostavan i ugodan obiteljski hotel izgrađen u tradicionalnom grčkom stilu, nedaleko od uređene plaže. Preporučujemo ga mladima te gostima koji žele jednostavan smještaj nedaleko od središta grada.


Hotel Seven Stars

Hotel Seven Stars

Ugodan hotel s 57 soba u mirnom okolišu, s čudesnim pogledom na zaljev Pigadie, namijenjen gostima svihstarosnih skupina koji žele biti nedaleko od središta događanja.


Hotel Votsalakia Beach

Hotel Votsalakia Beach

Hotel se nalazi uz omiljenu plažu Amopi Bay, a preporučamo ga svima koji žele provesti mirni odmor u blizini plaže.