Mikonos - Porto Mikonos | Hotel Porto Mykonos | My travel

Grčki otociMykonosHotel Porto Mykonos

Mikonos

Mikonos- Porto Mikonos
6.500 kn
Datum polaska09.05.2024.
Broj dana7
PolazišteMunich
Hotel Porto Mykonos
Uslugenocenje sa doručkom
Kategorija4 star
Šifra ponude#6720
pošalji upit

Blizu središta glavnoga grada Mikonosa smjestio se hotel Porto Mykonos te se nalazi tik iznad stare otočke luke.

  • Detalji ponude
  • Upit
  • Položaj: Blizu središta glavnoga grada Mikonosa nalazi se hotel Porto Mykonos koji leži tik iznad stare otočke luke. S hotelske terase se pruža prekrasan pogled na centar grada, kao i na čudesno Egejsko more. Hotel je idealna ishodišna točka za sve koji žele planinariti po jednom od najljepših grčkih otoka. Od samog centra grada hotel je udaljen samo 300 metara.

    Hotelska ponuda: Moderno i u kubističkom stilu izgrađen hotel, svojim gostima nudi prijemnu dvoranu sa recepcijom, restoran, a la carte restoran, bar sa terasom i prekrasnim pogledom na grad i luku, lounge-pool bar, vanjski bazen sa terasom, suncobranima i ležaljkama, vanjski jacuzzi, konferencijsku dvoranu, internet kutak sa besplatnim WiFi-jem, kapelicu za vjenčanja i fitness centar.

    Smještaj: Ugodno opremljene sobe imaju kupaonicu sa tušem , WC, sušilo za kosu, kupaonske ogrtače i ručnike, telefon, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, TV, CD i DVD player, besplatni WiFi, sef, minibar i balkon ili terasu sa pogledom na more. Na raspolaganju su i superior sobe koje su potpuno jednako opremljene, ali su nešto prostornije.

    Obroci: Američki bife zajutrak.  • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.6.500 kn

Mikonos- Porto Mikonos

Mikonos

Porto Mikonos