SANTORINI | Santorini | My travel

Grčki otociSantorini

SANTORINI

SANTORINI
3.830 kn
Datum polaska26.05.2018.
Broj dana7
PolazišteLjubljana
Uslugepream programu
Kategorija3 star
Šifra ponude#6562
pošalji upit

PRVI ✈️ ZA SANTORINI: 26.05.-02.06.2018.* ZADNJA MJESTA!

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • SANTORINI

  26.05.-02.06.2018

  izravni let zrakoplovom iz Ljubljane

   

  Santorini je raj za romantične duše i inspirativan odmor. Svoj današnji izgled zahvaljuje vulkanskoj erupciji zbog koje je zapadni dio otoka doslovno potonuo u morske dubine. Tako su nastale litice koje se udižu visoko iznad mora. Iako je vulkan otoku ostavio tipičnu tamnu obalu, prelijepu pozadinu sa plavo-bijelim tradicionalnim kućicama s plavim kupolama obožava cijeli svijetGrčku plavo-bijelu bajku možda ništa ne utjelovljuje ljepše od pogleda na more iz Oie, gradića smještenog na rubu kaldere otoka Santorini.

   

   

  LEVANTE 3*

  1/2 STANDARD ROOM/SOBA

  Noćenje s doručkom

  Cijena po osobi: 3.830 kn

   

   

  Cijena uključuje: povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg, autobusni prijevoz do/od odabranog objekta, 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu, asistenciju Palminog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

 •  

   

   

  LEVANTE 3*

  1/2 STANDARD ROOM/SOBA

  Noćenje s doručkom

  Cijena po osobi: 3.830 kn

   

   

  Cijena uključuje: povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg, autobusni prijevoz do/od odabranog objekta, 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu, asistenciju Palminog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja. • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.


3.830 kn

SANTORINI

SANTORINI

3*, pream programu