Depandanse Alem 2*, Baško Polje | Hotel i depadanse Alem | My travel

HrvatskaBaška VodaHotel i depadanse Alem

Depandanse Alem 2*, Baško Polje

Depandanse Alem 2*, Baško Polje
1.290 kn
Datum polaska11.06.2021.
Broj dana7
Polazište
Hotel i depadanse Alem
Uslugepolupansion
Kategorija2 star
Šifra ponude#6049
pošalji upit

Sunčanje i kupanje na jednoj od dugih šljunčanih plaža i predivnih uvala Makarske rivijere.

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Na zapadnom djelu Makarske rivijere, samo jedan kilometar južno od Baške Vode, a osam kilometara od Makarske u gustoj borovoj šumi i neposredno uz more smješten je Hotel i depadanse Alem – TN Baško Polje. Ovaj dio jadranske obale jedno je od najsunčanijih područja sjevernog Mediterana, sa preko 2700 sunčanih sati godišnje.

  Hotel ima 99 dvokrevetnih soba i 9 dvokrevetnih apartmana, a depadanse 198 dvokrevetnih soba sa dodatnim ležajem. Sve sobe (u hotelu i u depadansama) imaju balkon (neke sobe u hotelu su okrenuti na morsku stranu, a neke na park stranu dok su u depadansama sve sobe okrenute na morsku stranu).

  U centralnom restoranu doručak je buffet tipa dok je večera sastavljena od tri menüa (anketiranje dan ranije). Gostima je tjekom ljeta na raspolaganju i restoran na plaži u kojem je moguće naručiti jela a la cart, a tjekom večeri na terasi istog gosti mogu uživati u glazbi uživo. U okviru turističkog naselja nalazi se i samoposluga sa zelenom tržnicom kao i prodavaonica kruha i peciva.

  Gostima turističkog naselja na raspolaganju su tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište.

  Uz sunčanje i kupanje na jednoj od dugih šljunčanih plaža i predivnih uvala Makarske rivijere kupači mogu uživati u gastronomskoj ponudi mnogobrojnih ugostiteljskih objekata nanizanih duž obale.

  Jedinstven biljni i životinjski svijet, sačuvani eko sustavi te svježi zrak Parka prirode “Biokovo” pravi su magnet za mnogobrojne turiste. Planinarenjem se može doći do 1762 metra visokog vrha Sv.Jure – najvišeg vrha Biokova. Pola sata vožnje od Baške Vode teče rijeka Cetina na kojoj je za poklonike prirode i avanture (od strane agencija) organiziran rafting – jedan od najuzbudljivijih načina upoznavanja s ljepotom rijeke i planine Biokovo. U organizaciji agencija moguće je jednodnevnim izletima svakodnevno posjetiti dalmatinske gradove Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik te slapove Krke – jedan u nizu hrvatskih nacionalnih parkova. Također se organiziraju izleti brodom na susjedne otoke Brač, Hvar, Korčulu i Mljet kao i u svjetski poznato Marijansko svetište – Međugorje.

  Lokacija: u gustoj borovoj šumi, neposredno uz more i šetnicu koja vodi do centra Baškog Polja

  Sadržaji: Hotel ima 99 dvokrevetnih soba i 9 dvokrevetnih apartmana, a depadanse 198 dvokrevetnih soba sa dodatnim ležajem,restoran, trgovina, caffe bar, pizzeria i restoran uz plažu, velika plesna terasa, parkiralište

  Sobe (u hotelu i u depadansama): skromno opremljene, balkon (neke sobe u hotelu su okrenuti na morsku stranu, a neke na park stranu dok su u depadansama sve sobe okrenute na morsku stranu). Gosti iz depandansa imaju uslugu ishrane u hotelu Alem

  Usluga: U centralnom restoranu doručak i večera su buffet (švedski stol) i uključeno 1 piće uz večeru (2 dcl piva, vina, soka ili mineralne)

  Plaža: vlastita plaža, šljunčana

  Sport i zabava: boćalište, tereni za košarku, mali nogomet, odbojku

  Kućni ljubimci: nisu dopušteni

  Parking: Parking prostor nalazi se uokolo hotela i za goste hotela je gratis.

 • 7 polupansiona po osobi

  7.9.-14.9.

  1/2+1 BM

  1.690

  1.290

  Min. boravak: 7 noći (boravci isključivo subota - subota)

  Popusti:

  - dijete do 2 g. bez usluge besplatno,

  - na pomoćnom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe: 1. dijete do 12 g. besplatno, 2. dijete 2-12 g. na ležaju s roditeljima 50%, osoba starija od 12 g. 20%

  Doplate:

  - all inclusive light 90 kn po osobi dnevno (djeca 2-12 g. 60 kn dnevno) 

  - obavezna jednokratna prijava i osiguranje (plaćaju i djeca) 30 kn po osobi

   

  Obavezna doplata za boravišnu pristojbu: 10 kn po osobi i danu.

  Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju BP • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.1.290 kn

Depandanse Alem 2*, Baško Polje

Depandanse Alem 2*, Baško Polje

2* 2*, polupansion