Hvar | Hrvatska | My travel

Ponude

Cijena na konkretan upit

Hvar, 4 dana ekskurzija

Hvar, 4 dana ekskurzija

paket aranžman,

Hvar je zauzeo peto mjesto na popisu najljepših otoka na svijetu, a priznanje ima dodatnu težinu jer su ga sastavili putnici iz cijelog svijeta.


Smještaj

Hotel Adriatiq Resort Fontana

Hotel Adriatiq Resort Fontana

Fontana Resort nudi raznoliki izbor smještaja u sobama i apartmanima paviljonskog tipa. Paviljoni su smješteni u borovoj šumici iznad glavne zgrade u kojoj se nalazi restoran s predivnim pogledom na more.


Hotel Amfora

Hotel Amfora

Smješten u mirnoj uvali, okružen šumom borova i udaljen samo desetak minuta šetnje od povijesnoga grada Hvara, hotel Amfora je najuzbudljivije novo odmaralište na Jadranu. Zahvaljujući vrlo modernom kongresnom centru, raznolikim sadržajima i prelijepoj privatnoj plaži, Amfora je idealna za obiteljske odmore, team building i velike konferencije.


Hotel Arkada

Hotel Arkada

Hotel je smješten u lijepoj uvali, uz more. Na desnoj obali zaljeva nalazi se kompleks hotela i bungalowa s bogatim sportsko rekreativnim sadržajem u neposrednoj blizini mora i borove šume.


Hotel Delfin

Hotel Delfin

Hotel Delfin se nalazi u samoj hvarskoj luci, nasuprot Rive, te je udaljen 200 metara od hvarskog trga. Ovaj hotel s dvije zvjezdice ima impresivan pogled na luku, tvrđavu te stari dio grada. Posebna prednost ovog hotela je blizina gradske plaže te restoran koji je specijaliziran za ribu i ostale plodove mora.


Hotel Hvar

Hotel Hvar

Hotel je smješten u malenom slikovitom mjestu Jelsa, na šumovitom brežuljku koji se spušta do obale.Hotel Palace

Hotel Palace

Izgrađen 1869. godine na zahtjev austrijske carice Elizabete koja je ostala očarana ljepotama ovoga otoka.