Hotel Adriatiq Resort Fontana - Hvar | Hotel Adriatiq Resort Fontana | My travel

HrvatskaHvarHotel Adriatiq Resort Fontana

Hotel Adriatiq Resort Fontana - Hvar

Hotel Adriatiq Resort Fontana - Hvar
1 490 kn
Datum polaska14.10.2019.
Broj dana7
Polazište
Hotel Adriatiq Resort Fontana
Uslugepuni pansion
Kategorija2* star
Šifra ponude#6605
pošalji upit

BESPLATNO za dijete do 12 godina!

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Fontana Resort nudi raznoliki izbor smještaja u sobama i apartmanima paviljonskog tipa. Paviljoni su smješteni u borovoj šumici iznad glavne zgrade u kojoj se nalazi restoran s predivnim pogledom na more.

  mještaj:

  Deluxe Studio apartman****
  Novoizgrađeni klimatizirani i lukzuzno uređeni apartmani za dvije osobe na morskoj stra-ni. U 37 m2 imaju i potpuno opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, automat za kavu, hladnjak), prostranu lođu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku televiziju i DVD-player te moderno uređenu kupaonicu s tušem.

  Deluxe jednosobni apartman****
  Apartmani na morskoj strani s jednom spavaćom sobom, klimatizirani i luksuzno uređeni za max. 4 osobe. U 68 m2 imaju potpuno opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, auto-mat za kavu, perilica za suđe, pećnica, hladnjak) s blagovaonicom i dnevni boravak, pros-tranu lođu sa stolicama, suvremenu kupaonicu (kada, tuš, perilica za rublje) i dodatan to-alet. Dnevni boravak s kaučem, satelitskom televizijom i DVD-playerom savršeno je mjes-to za obiteljsko okupljanje poslije dugoga ljetnog dana provedenog na suncu

  Deluxe dvosobni apartman****
  Obiteljski apartmani na morskoj strani s dvije spavaće sobe za max. 6 osoba. Ovi 71 m2 veliki, klimatizirani i luksuzno uređeni apartmani pružaju idealno mjesto za obiteljski od-mor. Svi imaju potpuno opremljenu kuhinju (mikrovalna pećnica, automat za kavu, hlad-njak) s blagovaonicom i dnevni boravak s kaučem na razvlačenje. Prostrana lođa s ležalj-kama i sjedalicama, suvremeno uređena kupaonica i dodatan toalet čine ovaj luksuzni dvosobni apartman potpunim.

  Comfort Studio apartman**
  Trokrevetni apartmani smješteni na morskoj strani u malim paviljonima u blizini plaže, imaju balkon ili terasu, mini kuhinju, satelitsku TV, telefon, ventilator i kupaonu s kadom.

  Comfort jednosobni apartman**
  Apartmani za 4 osobe smješteni na morskoj strani u malim paviljonima u blizini plaže imaju prostrani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, kuhinju s blagovaonicom, bal-kon ili terasu, satelitsku TV, telefon i ventilator - idealni za obitelji s djecom.

  Comfort dvosobni apartman**
  Prostrani dvoetažni apartmani za 6 osoba smješteni na morskoj strani, u malim paviljoni-ma u blizini plaže. Svi imaju terasu i balkon, kuhinju, blagovaonicu i udoban dnevni bora-vak s kaučem na razvlačenje. Dvije sobe, kupaonica i dodatan toalet pružaju potpunu udo-bnost za obitelj ili male grupe do 6 osoba.

  Comfort soba**
  Comfort sobe nedavno su renovirane i nalaze se na katu u malim paviljonima, koje su ok-ružene borovima i oleandrima. Sve su sobe na morskoj strani i imaju satelitsku TV, tele-fon, ventilator i sušilo za kosu. Sobe su dvokrevetne i u nekima je moguće staviti dodatan ležaj i krevetić za bebe (na upit). Comfort sobe koje se nalaze u prizemlju imaju terasu (uz nadoplatu).

  Classic soba s balkonom**
  Classic sobe se nalaze na morskoj strani i sve imaju balkon, kupaonu, satelitsku TV, telefon i ventilator. Sobe su dvokrevetne i postoji mogućnost stavljanja krevetića za bebu u sobu (na upit).

   

  Restoran:

  - doručak i večera - švedski stol

  - doručak: 7:00 - 10:00

  - večera: 19:00 - 21:00

  - moguća nadoplata za ručak (menu)

  Pool Bar:

  - 8:00 - 23:00

  - bogata ponuda toplih i hladnih pića

  - sendviči

  - kokteli

  - animacijski program (tematske večeri)

  Recepcija:

  - 0-24

  - mjenjačnica (9:00 - 21:00)

  - besplatan sef

  - check-in: 16:00

  - check-out: 10:00

  - dolazak i odlazak moguć bilo koji dan u tjednu

  - kupnja vouchera za wifi internet

 • Popusti: 
  BESPLATNO za dijete do 12 godina
   na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe.

  50% 2.dijete 2-6 godina bez vlastitog kreveta u pratnji dvije odrasle osobe (moguće samo na upit). 
  20% za dijete 0-12 godina na osnovnom krevetu u pratnji jedne odrasle osobe. 
  10% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe.

  Doplate: 
  za dječji krevetić oko 23 kn/dan (na upit, plaćanje na licu mjesta); 
  za sef na recepciji oko 12 kn/dan (na upit, plaćanje na licu mjesta).

  Prijava u hotel: 16 h, Odjava iz hotela: 10 h. • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.1 490 kn

Hotel Adriatiq Resort Fontana - Hvar

Hotel Adriatiq Resort Fontana - Hvar

Hotel Adriatiq Resort Fontana 2**, puni pansion