Plitvice Holiday Resort | Plitvička Jezera | My travel

HrvatskaPlitvička Jezera

Plitvice Holiday Resort

Ponude

285,00 kn

Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort, 3*, prema programu,

kuće na drvu , kućice uz jezero , šatori....


Plitvice Holiday Resort
Uslugeprema programu
Kategorija3 star

kuće na drvu , kućice uz jezero , šatori....

 • Osnovne informacije
 • Resort Turist Grabovac nalazi se na tihoj i mirnoj lokaciji na 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, a okružen je visokim borovima i blagim brežuljcima. Kompleks obuhvaća smještajne jedinice u glavnoj zgradi i u drvenim kućama. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.

  Sve sobe sadrže grijanje i TV sa satelitskim programima. Obuhvaćaju uglavnom drveni namještaj, uključujući radni stol. Sadrže modernu vlastitu kupaonicu.

  Restoran u sklopu resorta poslužuje jela tradicionalne hrvatske kuhinje, posebice ličke specijalitete. U obrocima gosti mogu uživati ​​u blagovaonici ili na prostranoj terasi.

  Moguće je organizirati izlete na Plitvice, u Baraćeve špilje ili na slapove u Rastokama. U blizini se gosti mogu baviti raznim sportovima poput slobodnog penjanja i kajakarenja te aktivnostima među kojima su paintball, biciklizam i jahanje.

  Na recepciji su na raspolaganju najam bicikala i organizacije izleta. Objekt uključuje mjenjačnicu, bankomat i trgovinu. Benzinska postaja i automehaničarska radionica nalaze se u blizini. 

  Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste dočekao još davne 1968. godine.

  Tijekom cijele godine posjećuju ga ljudi željni aktivnog odmora, prirodnih ljepota i dobre zabave, a u ljetnim mjesecima  je nezaobilazna postaja na putu prema moru ili pri povratku s godišnjeg odmora.

  Plitvice Holiday Resort na ukupno 50.000 četvornih metara nudi smještaj u kampu, 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kučica, 6 indijanskih šatora, te 9 kućica kraj jezera i 5 kućica u krošnjama.
  Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica, bankomat i dućan.

Plitvice Holiday Resort

Plitvice Holiday Resort

prema programu, 3*

kuće na drvu , kućice uz jezero , šatori....