Zima 2025 Sport Hotel Vittoria | Sport hotel Vittoria 4* | My travel

Italija - skijanjePasso TonaleSport hotel Vittoria 4*

Zima 2025 Sport Hotel Vittoria

Zima 2025 Sport Hotel Vittoria
od 1040,00€
Sport hotel Vittoria 4*
UslugePrema programu
Kategorija4* star
Šifra ponude#6746
pošalji upit

talija, Sjeverna i srednja Italija, Južna Tirolska - Trentino - Dolomiti, Trentino-Tirol (South) / Dolomites, Skijanje, Passo Tonale

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Položaj: obiteljski hotel smješten 50 m od skijališta, 80 m od centra mjesta, na nadmorskoj visini 1.884 m; ski pass office preko puta hotela
  Hotelska ponuda: restoran, izvrsna lokalna Trentino kuhinja, bar, „La Sorgente“ Spa & Wellnes centar na 600 m2, unutarnji grijani bazen s hidromasažom i vodopadom, bazen za djecu s toboganima, patkama i vodenim mlaznicama, 2 finske saune, turska kupelj, rimska kupelj, revitalizirajući tuš, ledena špilja, vanjski jacuzzi, prostorija za opuštanje, masaža uz doplatu, fitness, mini klub i zabava za djecu 3-12 godina, igraonica, wi-fi (besplatno), parkiralište, garaža (uz doplatu), nova prostorija za ski opremu, lift
  Sobe: 1/2+2 comfort, cca 22 m2, namještene u alpskom stilu, sat TV, mini bar, sef, sušilo za kosu, neke sobe sa krevetima na kat za djecu

  Prehrana: buffet doručak, večera izbor menija, salatni buffet. Personalizirana hrana za djecu i bebe, vegetarijance i osobe s intolerancijom na gluten, dostupna na zahtjev.

  VRIJEDNOST VIŠE: gosti Sport hotela Vittoria mogu iskoristiti poseban popust tijekom pauze za ručak u restoranu "Redival" koji se nalazi direktno na skijaškoj stazi.

  Kućni ljubimci: dopušteni manji (doplata)
  Prijava: od 17:00 sati
  Odjava: do 10:00 sati

   

  SKI PAKET cijena od 4.1.-11.1.2025. uključuje 6 dnevnu SKI KARTU!

 • Popusti za djecu:

  2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 2 godine 100% (bez usluge)
  2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece na pomoćnim ležajevima 2-8 godina 60%
  2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece na pomoćnim ležajevima 8-16 godina 50%

  SKI KARTE - vrijednost više!

  PASSO TONALE / PONTE DI LEGNO 2025
   

  BESPLATNA SKIJAŠKA KARTA za djecu do 8 godina (rođeni nakon 30.4.2016.), u prisustvu odrasle osobe koja je kupila kartu za isti termin (1 odrasla = 1 gratis dječja karta, obavezno najaviti kod kupnje karte za odrasle). Ukoliko nije zadovoljen uvjet za gratis dječju ski kartu, postoji doplata za dječju ski kartu.
   

  U slučaju znatnijeg povećanja troškova energije, postoji mogućnost povećanja cijene skijaških karata od strane žičara. Zadržavamo pravo na promjenu cijene i doplatu.
   

      SKIJAŠKE KARTE – ADAMELLO SKI - PONTE DI LEGNO – PASSO TONALE - TEMU    

  6-dnevne skijaške karte / cijena u EUR           

          4.1.-18.1.2025.    

          18.1.-8.3.2025.    

  Odrasli   

               245 Eur

                290 Eur

  Juniori (30.4.2008.-30.4.2016.)   

               170 Eur

                200 Eur


  Doplata na licu mjesta: za Key Card 5 Eur po osobi, za osiguranje od trećih osoba (Snowcare) cca 3 Eur po osobi i danu.

  Napomena: karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole. Fotografija za ski karte nije potrebna. Obavezno predočiti putovnicu zbog ostvarivanja prava na korištenje ski karte za juniore, seniore i djecu.

  SKI ŠKOLA u suradnji sa ski školom MEDO SPORT od 4.1.-11.1.2025. i 22.2.-1.3.2025.

  SKI VRTIĆ MEDOSPORT

  Dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. Manja djeca zaslužuju poseban tretman jer će njihov odnos sa snijegom biti uvjetovan raznim čimbenicima, primjerice karakterom djeteta, koliko mu fale mama i tata i koliko mu se skijanje sviđa.
   

  U Medosport ski vrtiću zato je na dnevnom redu samo zabava! Roditelji su s nama prvi dan kako bi se dijete priviknulo na novu aktivnost i sredinu što lakše i bezbolnije, a zatim preuzimaju naši iskusni instruktori. Njihova je zadaća učiniti snijeg toliko zabavnim da će vaše dijete navečer zaspati dok vam prepričava sve zgode, sretno, umorno i s novim iskustvom pod pojasom.
   

  Ski vrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Djeca su smještena u maloj grupi od šest polaznika, što im osigurava punu pozornost našeg instruktora. Preporučamo roditeljima da djeci u džep ili ruksak spreme čokoladicu / malu užinu kako bi djeca u kratkoj pauzi mogla povratiti snagu.
   

  Cijena: 285 Eur

  *Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi.
   

   

  SKI ŠKOLA MEDOSPORT

  Škola skijanja Medosport namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Kako bi svi uzrasti mogli uživati snježne izazove prilagođene njihovoj dobi, polaznici su podijeljeni u grupe prema starosti i znanju skijanja i tu nastojimo udovoljiti svima što je najviše moguće. A kada se slože ekipe – krećemo u akciju!

  Učenje temeljimo na modernom i efektivnom podučavanju pazeći na to da svako dijete prije svega stvori pozitivan odnos sa skijanjem kako bi jednog dana vi mogli skijati zajedno, skiju do skije. Naše dugogodišnje iskustvo, razredi djece koji su na skije stali pod vodstvom naših licenciranih hrvatskih učitelja i činjenica što se ovime uspješno bavimo toliko dugo – sami svjedoče o našoj kvaliteti.

  Polaznici škole skijanja: djeca iznad 5 godina. Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno).

  Cijena: 275 Eur - First minute do 1.10.2024. cijena 255 Eur
   

  – Polaznici imaju organiziranu pauzu za ručak sa ski-učiteljima (ručak nije uključen u cijenu, u dogovoru s učiteljima možete dati djeci ili učitelju novce za ručak).
  – Zadnji dan škole organizirana je utrka s podjelom medalja i diploma za sve polaznike.
  – Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja.
  – U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika. Odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.
  – Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.
   

  *Posebnost naše škole je freeride skiing zona za odlične skijaše, ukoliko nam vremenski uvjeti to dopuste.
  *U mogućnosti smo organizirati i snowboard školu, ukoliko se prijavi minimalno 6 osoba približno istog znanja.
   

  Prijave 10 dana prije polaska i na skijalištu za vrtić 320 Eur, za školu skijanja 300 Eur.
   

  Organizator ski škole: Medosport

  NAPOMENA: Ski škola počinje kod bara La Baracce.



















 • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.