Clubresidence Sporting | San Martino di Castrozza | My travel

Italija - skijanjeSan Martino di Castrozza

Clubresidence Sporting

Ponude


Clubresidence Sporting
UslugeNoćenje
Kategorija3 star

Lijepa zgrada koja se nalazi u centru mjesta i gostima nudi wellness centar

 • Osnovne informacije
 • Fotografije
 • Lijepa zgrada koja se nalazi u centru mjesta i gostima nudi wellness centar. Odlikuju je izuzetno sunčana lokacija i nezaboravan pogled na Dolomite.

  Opis smeštaja: 

  Studio 2-4 (jednosobni): dnevni prostor s kaučem na razvlačenje (2 ležaja), kreveti na kat (2 ležaja) odvojeni drvenom pregradom, kuhinjska niša s kutom za blagovanje, kupaonica i wc.
  Studio 2-4 (jednosobni, potkrovlje ): dnevni prostor s kaučem na razvlačenje (2 ležaja), kreveti na kat (2 ležaja) odvojeni drvenom pregradom, čajna kuhinja s kutem za blagovanje, kupaonica i wc. Apartman ima prekrasan pogled na okolne planine. 
  App. 2-4 (dvosobni ): dnevni prostor s kuhinjskom nišom i kutom za blagovanje (2 ležaja), spavaća soba (2 ležaja), u nekim apartmanima soba je od dnevnog boravka odvojena drvenom pregradom, kupaonica, WC. 

  Svi apartmani imaju sat tv, fen, telefon, apartmani s pogledom na parkiralište imaju balkon. Prilikom rezervacije obavezna doplata za Club card Princes Service, koji uključuje: posteljinu, ručnike, kuhinjske krpe, završno čišćenje- osim kuhinjske niše, ulaz u AquaVitalis wellness centar.

  Dodatna ponuda:
  bazen (obavezna kapa za kupanje), sauna, solarij, klubski prostor, igraonica za djecu, spremište za skije, lift, parking, garaža, praonica za rublje na žetone. 

 • Clubresidence Sporting - slika 1 Clubresidence Sporting - slika 2 Clubresidence Sporting - slika 3
Clubresidence Sporting

Clubresidence Sporting

Noćenje, 3*

Lijepa zgrada koja se nalazi u centru mjesta i gostima nudi wellness centar