San Marino, Rimini, Ravenna - 3 dana | San Marino | My travel

ItalijaSan Marino

San Marino, Rimini, Ravenna - 3 dana

San Marino, Rimini, Ravenna - 3 dana
od 159€
Datum polaska08.04.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
Datum polaska29.04.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
Datum polaska28.05.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
Datum polaska11.06.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
Datum polaska29.10.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
Datum polaska17.11.2023.
Broj dana3
PolazišteZagreb
UslugePrema programu
KategorijaPrema programu star
Šifra ponude#5896
pošalji upit

Putovanje u San Marino, Rimini i Ravenna autobusom - 3 dana

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Putovanje u San Marino, Rimini i Ravenna autobusom - 3 dana


  Vrijednost više:
  uključen izlet u San Marino!

  1.dan  ZAGREB/RIJEKA - FERRARA - RIMINI
  Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati ( obavijest o mjestu polaska u završnom pismu). Polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 05:45 sati (okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije programa). Polazak iz Rijeke sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Ferraru, jedan od najvažnijih gradova pokrajine Emilia Romagne. Stari renesansni dio grada je upisan na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Šetnja gradskim središtem uz dvorac obitelji Este, katedralu sv. Jurja i židovsku četvrt. Nastavak puta uz obalu Jadranskog mora do grada Riminija, rodnog mjesta poznatog režisera Federica Fellinija, razgled grada: hram Malatesta (Tempio Malatestiano), poznatiji kao Il Duomo koji je sagrađen u 14. stoljeću i u kojem se nalaze freske slavnog talijanskog gotičkog slikara Giotta – Augustov slavoluk, najstariji preživjeli rimski slavoluk na svijetu podignut 27.godine p.n.e. – Tiberijev most preko rijeke Marechije s pet polukružnih lukova, građen od istarskog kamena. Smještaj u hotel u na području rivijere Rimini. Noćenje.

  2.dan  IZLET SAN MARINO
  Doručak. Odlazak u San Marino - treću najmanju državu na svijetu koju je prema legendi osnovao klesar Marin s Raba. Grad je okružen zidinama s poznatim tornjevima, središte grada je uz palaču Palazzo Publico, a šetnja uz brojne crkve i palače upotpuniti će doživljaj ovog zanimljivog i jedinstvenog grada. Slobodno vrijeme u staroj povijesnoj jezgri za šetnju, samostalno istraživanje čarobnih kutaka starog grada, za kupovinu suvenira, parfema, nakita, slatkiša ili za ručak. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju dugačkom pješčanom plažom, večeru, fini talijanski aperitiv ili capuccino. Noćenje.

  3. dan  RIMINI – RAVENNA – ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Ravenne, nekadašnje prijestolnice Zapadnog rimskog carstva i Ostrogotskog kraljevstva koja je poznata kao “grad mozaika”.  Prošetat ćemo središtem grada uz crkvu San Vitale, mauzolej Gale Placidije i trg Piazza del Popolo. Veliko bogatstvo ranokršćanskih spomenika svjetsko je naslijeđe čovječanstva pod zaštitom UNESCO-a. Kraće slobodno vrijeme za šetnju, osobne programe ili za isprobati poznate piadine, specijalitet Emilia Romagne. Povratak vožnjom kroz Italiju i Sloveniju  uz zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim satima.


  (B)

 • Cijena aranžmana po osobi u EUR/HRK:

  datumi polazaka 08.04., 29.04.,
  28.05., 09.06
  27.10., 17.11
  First Minute cijena 169/1.273,33 159/1.280,86
  Redovna cijena 180/1.356,21 170/1.356,21


  FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni


  Rok za prijavu: 7 dana prije puta   

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • Prijevoz visokoturističkim autobusom
  •  Voditelja tijekom putovanja
  • 2 noćenja s doručkom u  dvokrevetnim sobama u hotelu  3* u ljetovalištu na području Rimini rivijere
  • Razgledavanja prema programu
  • Troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu – 35 EUR/263,71 kn
  • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (oko 2 EUR po osobi/danu; obavijest o točnom iznosu boravišne pristojbe u završnom pismu)
  • Gradske vodiče
  • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • Putno osiguranje

  Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
  Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
  -  sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi 15 EUR/113,02 kn
  - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 15 EUR/113,02 kn

  Popusti:
  Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem: 5% popusta.

  Rimini je grad i luka u sjevernoj talijanskoj pokrajini Emiliji-Romagni, na ušću rijeke Marecchije u Jadransko more. On je jedini važniji obalni grad u ovoj pokrajini i jedan je od najvećih gradova na zapadnoj obali Jadrana. Grad se smatra najpoznatijim talijanskim mondenim ljetovalištem. Rimini je smješten na jugoistočnom kraju Padske doline, uz Jadransko more, na oko 5 m visine; dok su sjeveroistočni dijelovi Apenina tek 10 km južno od grada.

  Republika San Marino (tal. Serenissima Republica di San Marino) je treća najmanja država u Europi (poslije Vatikana i Monaka), potpuno okružena teritorijem Italije. San Marino je jedna od najstarijih država na svijetu. Prema predaji, osnovao ju je 301. godine klesar Marin s otoka Raba. Površina San Marina iznosi 60,57 kvadratnih kilometara. Klima je mediteranskog tipa, ali je blaža nego u primorju zbog nadmorske visine.

  Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:  
  Za  državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Cijene mogućih  ulaznica i fakultativnih sadržaja navedene su uz  pojedine programe  prema informaciji na dan  formiranja programa. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili  za osobe koje zahtjevaju  upotrebu WC-a u autobusu. Organizator putovanja ne može utjecati na dužinu čekanja na graničnim prijelazima, na prometne prilike kao i  na vrijeme dolaska autobusa u Hrvatsku na povratku s putovanja. Realizacija garantiranih polazaka ovisi o epidemiološkoj situaciji  i propisanim mjerama.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.


 • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.od 159€

San Marino, Rimini, Ravenna - 3 dana

San Marino, Rimini, Ravenna - 3 dana

Prema programu*, Prema programu