Venecija i otoci lagune - 2 dana autobusom | Venecija | My travel

ItalijaVenecija

Venecija i otoci lagune

Venecija i otoci lagune- 2 dana autobusom
od 550 kn
Datum polaska10.09.2022.
Broj dana2
PolazišteRijeka
Uslugeprema programu
Kategorija3 star
Šifra ponude#6027
pošalji upit

GARANTIRANI POLASCI:

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • VENECIJA I OTOCI LAGUNE

  2 dana autobusom

   

  GARANTIRANI POLASCI:

   

  14.05.-15.05.2022.

  10.09.-11.09.2022.

  24.09.-25.09.2022.

  08.10.-09.10.2022. 

  29.10.-30.10.2022.

  Garantirani polasci!

  Vrijednost više: hotel 3/4* uz morsku obalu blizu pristaništa brodića za Veneciju!


  1. dan ZAGREB/RIJEKA - VENECIJA - HOTEL
  Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati (obavijest o mjestu polaska u završnom pismu), moguć polazak izKarlovca u 05:45 sati s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica (okvirno vrijeme, obavezna najava prilikom rezervacije putovanja). Polazak iz Rijeke u 07:30 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni i vožnja brodićem do Venecije (doplata za brodić na licu mjesta). Iskrcaj s brodića i šetnja s pratiteljem putovanja: Riva degli Schiavoni – most uzdaha – Trg sv. Marka – Duždeva palača – most Rialto – kanal Grande. Slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu, šetnju, vožnju gondolom i posjete muzejima. Prekrasne svjetski poznate crkve, sjaj starih palača venecijanskog plemstva, brojni mostovi i otočići, uske tajnovite uličice, muzeji i galerije, bogata trgovačka i ugostiteljska ponuda čine Veneciju - jedinstveni grad na vodi jednim od najzanimljivijih gradova na svijetu! Povratak brodićem do pristaništa Punta Sabbioni i kratka vožnja do hotela na području obližnje Cavallino Riviere. Smještaj u hotel. Noćenje.

  2. dan HOTEL - OTOCI VENECIJANSKE LAGUNE – RIJEKA/ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja prema prema pristaništu Punta Sabbioni. Moguć fakultativni izlet na otoke venecijanske lagune. Posjet otoku Torcello, jednom od prvih naseljenih otoka lagune sa najstarijim crkvama i spomenicima, katedralom Santa Maria Assunta i crkvom Santa Fosca. Danas rijetko naseljen otok nostalgične atmosfere, nekad je bio jedan od prvih naseljenih otoka lagune s brojnim crkvama i samostanima. Izlet se nastavlja do otoka Burano, poznatog po izradi venecijanske čipke, kućama živih boja i nakrivljenom tornju crkve San Martino. Ovdje možete kupiti poznate ukusne suhe kolačiće i uživati u atmosferi tog posebnog otoka. Na kraju izleta posjet otoku Murano, koji se sastoji od niza otočića povezanih mostovima i kanalima. Otok je poznat po tradiciji proizvodnje venecijanskog stakla i na njemu su i danas brojne radionice gdje posjetioci mogu promatrati proces izrade staklenih predmeta, od staklenih figurica, perlica i nakita, ukrašenog posuđa i čaša, pa sve do velikih bogato ukrašenih svjetiljki i lustera. Povratak brodićem prema pristaništu Punta Sabbioni. (prijava i doplata za izlet na licu mjesta). Putnici koji ne idu na izlet mogu se uz upute pratitelja putovanja ponovo uputiti brodićem do Venecije i iskoristiti slobodno vrijeme u istraživanju ovog čarobnog grada. Odlazak s pristaništa i vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraće zaustavljanje putem. Povratak u Hrvtasku u kasnim satima.


  Cijena aranžmana po osobi u HRK:

  datumi polazaka 14.05
  10.09., 24.09.,
  08.10.,29.10.
  First Minute cijena --- 550
  Redovna cijena 590 590

  First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni.

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • Prijevoz visokoturističkim autobusom
  • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi jednog noćenja s doručkom u hotelu  3*/4* na području Riviere Cavallino
  • voditelja putovanja
  • Razgledavanja prema programu
  • Jamčevno osiguranje
  • Troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  • Moguću doplatu za jednokrevetnu sobu - 150 kn
  • Fakultativnu vožnju brodićem na relaciji Punta Sabbioni - Venecija - Punta Sabbioni 12 EUR po osobi (doplata na licu mjesta )
  • Fakultativnu vožnju brodićem i izlet na otoke venecijanske lagune Punta Sabbioni-Torcello-Burano-Murano-Punta Sabbioni 20 EUR po osobi (doplata na licu mjesta, minimum 30 osoba)
  • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji hotela oko 1,10 EUR po osobi i noćenju (informativna cijena, točna obavijest u završnom pismu)
  • pristojbu za ulazak na područje Venecije (grad Venecija nakon više odgoda i pomicanja datuma donio je odluku o naplati pristojbe za posjetitelje grada od 01.06.2022. Iznos pristojbe ovisiti će o datumu posjeta i ukupnom broju posjetitelja na području Venecije i otoka, od 3 EUR - 10 EUR po danu i osobi. Točna obavijest o naplati pristojbe, iznosu na dan posjeta kao i obavijest da li se provođenje naplate provodi ili je odgođeno biti će u završnom pismu.)
  • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  • Informativne cijene ulaznica nekih venecijanskih muzeja (cijene mogu biti podložne promjeni): ulaznica za muzeje na trgu svetog Marka koja uključuje Duždevu palaču, muzej Correr, arhelološki muzej i sale biblioteke Marciana 25 EUR, muzej Peggy Guggenheim 15 EUR, Galerija Akademije 12 EUR. ( Ukoliko želite posjetiti neki od venecijanskih većih muzeja, savjetujemo rezervaciju ulaznice on line i posjet u slobodno vrijeme).
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon,  karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • Putno zdravstveno osiguranje

  Popusti:
  Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 10% popusta u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

  VAŠI HOTELI: Hoteli 3/4* na području Cavallino Riviere su na odličnom položaju za ovo putovanje, udaljeni svega 10-15 minuta vožnje od pristaništa Punta Sabbioni i luke odakle kreću turistički brodići za Veneciju, kao i brodovi gradskog prijevoza. Hoteli su u neposrednoj blizini duge pješčane plaže, u okolici hotela ima restorana, barova i trgovina.

  Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:
  Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije.
  Doplata nije obavezna.
  Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije
  -sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
  - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

  Venecija je glavni grad talijanske pokrajine Veneto. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao Dominantna (La Dominante), Presvijetla (Serenissima), Kraljica Jadrana, Grad vode, Grad mostova i Grad svjetlosti. Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu. Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Laguna se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeka Po na jugu, i Piave na sjeveru.

  Italija je država na jugu Europe . Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru , Sicilije i Sardinije . Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru , na Alpama , gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom . Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

   

   
 • FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 550 kn

  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 590 kn

  First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

   

  - izlet na otoke venecijanske lagune

  - smještaj u hotelu 3/4* na području rivijere Cavallino

  -hotel je blizu plaže, pristaništa Punta Sabbioni i mjesta ukrcaja za brodić za Veneciju
  - polazak iz Zagreba, Karlovca i Rijeke • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.od 550 kn

Venecija i otoci lagune- 2 dana autobusom

Venecija i otoci lagune

2 dana autobusom