BUDIMPEŠTA | Budimpešta | My travel

MađarskaBudimpešta

BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA
od 595 kn
Datum polaska08.12.2017.
Broj dana3
PolazišteRijeka , Zagreb
Datum polaska15.12.2017.
Broj dana3
PolazišteRijeka , Zagreb
Uslugeprema programu
Kategorija4* star
Šifra ponude#6554
pošalji upitidea

Garantirani polazak iz Rijeke

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Program putovanja

  Putovanje Advent Budimpešta 3 dana autobusom  08.12.-10.12., 15.12.-17.12.
  GARANTIRANI POLASCI

  Garantirani polazak iz Rijeke, Karlovca, Zagreba, Varaždina i Čakovca.

  1. Dan Zagreb – BUDIMPEŠTA
  Polazak iz Zagreba u 6:30 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema Budimpešti uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku odlazak najviše točke grada – brda Gellért na 235 m/nv sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda iz 1851. godine s koje se pruža panoramski pogled na Budimpeštu. Natavljamo do Budima, dio UNESCO-ve svjetske baštine koji obuhvaća oko trećine površine Budimpešte i gdje se nalazi Kraljevska palača, crkva kralja Matije Korvina i Ribarska utvrda s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove (kojih ima čak 8). Po završetku razgleda kraće slobodno vrijeme u povijesnoj jezgri Budima. Spuštamo se u središte živahnog centra grada, prošetat ćemo ćemo pješačkom zonom poznate Vaci ulice i središtem grada preko glavnog gradskog trga Vörösmarty do poznate tržnice na dnu ulice s bogatom ponudom suvenira, mađarskih vina, rakija i poznate začinske paprike. Odlazak prema hotelu i smještaj. Slobodno vrijeme za kraći odmor i kako bismo dan završili na „mađarski način“, predlažemo zajednički odlazak na večeru u tradicionalnu mađarsku čardu uz folklorni program (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

  2. DAN BUDIMPEŠTA doručak
  Doručak. Nastavljamo poludnevni panoramski razgled peštanskog dijela grada (autobusom i pješice): najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta, impozantne građevine i velika turistička atrakcija koja se nalazi na obali rijeke Dunav – bazilika sv. Stjepana u kojoj se nalaze mumificirani ostaci prvog mađarskog kralja, Stjepana I. – nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi – Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kipom anđela Gabrijela – avenije Andrassy, najljepše gradske ulice s glasovitom Operom – gradski park tj. Varosliget .... Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom sajmu na glavnom trgu Vörösmarty, te u kuhanom vinu i mirisu predivnog Kürtőskalácsa... U kasno popodnevnim satima predviđena je fakultativna jednosatna vožnja brodom po Dunavom – mađarska prijestolnica je, naime, jedna od najboljih gradova na svijetu za razgled s rijeke, jer upravo s rijeke ispod mostova imate najbolji pogled na najznačajnije znamenitosti i simbole grada okrenute prema Dunavu (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

  3. DAN BUDIMPEŠTA – SENTANDRIJA – Zagreb doručak
  Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme. Odlazak prema 20 km udaljenom Sentandriji, gradiću dobro očuvane barokne arhitekture, šarolikim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima koji je najposjećenija turistička destinacija na Dunavu. Po dolasku razgled grada i mogućnost posjeta Muzeju marcipana (u sklopu kojeg se nalazi i radionica) gdje se mogu vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak, predlažemo zajednički odlazak na ručak (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

  Smještaj naših grupa je u hotelu Danubius Flamenco 4* ili sličnom hotelu iste kategorije (lokalna kategorizacija). 

 • Cijena putovanja po osobi: 650 kn
  First Minute: 595 kn 
  (do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni)

  Cijena za polaske iz Rijeke : 795 kn

  Minimalan broj prijavljenih putnika: 40
  Rok za prijavu: do popune mjesta odnosno 7 dana prije polaska.

  Popusti:
  - dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 10 % popusta
  - odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj soba 5 % popusta

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti
  Državljanima RH za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica  ili putovnica.

  Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.
  Točno vrijeme polaska iz Rijeke, Karlovca, Varaždina i Čakovca bit će definirano 5 dana prije polaska.
od 595 kn

BUDIMPEŠTA

BUDIMPEŠTA

595 kn 4**, prema programu