MSC Armonia | MSC | My travel

MSC → MSC Armonia

MSC Armonia

Krstarenje u harmoniji

MSC Armonia slika je svojega talijanskoga imena, čudesan primjer kako prostranost i intimnost mogu biti sljubljeni u savršenom skladu.

Kao jedan od manjih brodova MSC Krstarenja, ljupka MSC Armonia odiše talijanskim stilom ugošćujući nešto više od 2.000 gostiju. To ga čini jednim od najboljih izbora za obiteljsko krstarenje.

Prekrasnim apartmanima s vlastitim balkonima MSC Armonia nudi očaravajući pogled na more, dok su prostrane društvene prostorije idealne za druženja s prijateljima i obitelji za vrijeme krstarenja vašega života. Uživajte izležavajući se na suncu uz jedan od dva bazena na otvorenom, ostanite u formi vježbajući u fitness dvorani, opuštajte se u wellness centru, plešite uz izvrsnu glazbu u našoj blistavoj diskoteci, učestvujte u spektaklima brodskog kazališta ili izazovite sreću u prekrasnoj kockarnici. Djeca se mogu zabaviti u dječjem klubu ili čak zaigrati na turniru mini golfa. Za vrijeme krstarenja, uživajte u okusu "la bella vita" u našim restoranima ili pizzerijama.

MSC Krstarenja su u potpunosti restaurirala brod MSC Armonia kojeg odlikuje iznimna udobnost, a koja vam omogućava da se za vrijeme krstarenja posvetite poslu ili da se u potpunosti opustite u profinjenom i elegantnom ambijentu, pažljivo uređenom u talijanskom stilu do najsitnijeg detalja. MSC Armonia je brod ostvarenja vaših snova - predivan ploveći hotel stvoren s jednim jedinim ciljem - da dobijete najvise od vasega čarobnoga krstarenja.

Unutarnja kabina:

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s pogledom na more:

Površina: 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac. * Napomena: pojedine kabine na palubi Topazio imaju ograničen pogled.

Apartman s balkonom:

Površina: približno 27 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Sadržaj:

  • Restorani: MSC Armonia nudi dva glavna restorana, La Pergola i Marco Polo te restoran na otvorenom, Il Girasole. Svaki od njih nudi izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela počev od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za lagani ručak posjetite La Brasserie kafeteriju s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.
  • Barovi i lounge saloni: Na brodu MSC Armonia gost može birati između osam barova inspiriranih različitim temama koji nude izvanredan izbor vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.
  • Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Armonia. Tu je kazalište La Fenice sa 600 sjedala, futuristički Starlight Disco i Palm Beach Casino koji se prostire na 400 kvadratnih metara, kao i Star Galaxy, dvorana za video igre.