MSC Orchestra | MSC | My travel

MSC → MSC Orchestra

MSC Orchestra

MSC Orchestra: glazba vašeg krstarenja

Porinuta 14. svibnja 2007., spektakularna MSC Orchestra jedan je od novijih brodova u floti MSC Krstarenja. Drugi iz „klase Musica“ brodova za krstarenje, MSC Orchestra nudi savršen spoj modernog dizajna, udobnosti i sigurnosti. Prozračni i prostrani zajednički prostori i stil s talijanskim potpisom čine brod za krstarenje MSC Orchestra elegantnim primjerom za buduće projekte izgradnje brodova.

Krstarenje luksuznim brodom MSC Orchestra je prepuno iznenađenja. Raznovrsna ponuda zabavnih sadržaja – isprobajte stazu za trčanje na samoj palubi, opustite se u turskoj kupelji, ručajte u kineskom restoranu Shanghai, počastite se pićem u egzotičnom baru Savannah ukrašenim slikama životinja, u raskošnom Purple baru ili pak uživajte u holivudskom glamuru otmjenog bara Zaffiro.

Tijekom krstarenja iskušajte sreću u Palm Beach kockarnici, provedite noć plešući u diskoteci ili pogledajte predstavu u kazalištu Covent Garden s bogatim zabavnim programom.

Sa svojih 16 paluba, sa saunom i hidromasažnim kadama, bogatim izborom restorana i izvrsnim pizzerijama, zabavnim sadržajima za djecu (igraonicu Jungle Adventure i Teen’s klub), MSC Orchestra pruža istinsko zadovoljstvo krstarenja.

Brojnim atraktivnim itinererima najpoznatijim destinacijama od Mediterana, Sjeverne Europe i prekooceanskih krstarenja, pridružite nam se na ovom prekrasnom brodu i doživite krstarenje koje možete samo poželjeti.

Unutarnja kabina:

Površina približno 13 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s pogledom na more:

Površina približno 16 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne,(osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

* Napomena: pojedine kabine na palubi Arpa imaju ograničen pogled. Kabina s balkonom Galerija Slika Galerija Slika Površina približno od 18 m2 do 22 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Apartman s balkonom:

Površina približno 31 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Sadržaj:

  • Restorani: MSC Orchestra nudi dva glavna restorana, L’Ibiscus i Villa Borghese. Svaki od njih u ponudi ima izbor vrhunskih jela zahvaljujući visoko kvalitetnim namirnicama, od talijanskog mesa strogo kontroliranog porijekla do svježeg voća. Svaki proizvod je svjež i pažljivo pripreman, kao npr. kruh koji se na brodu peče s posebnom strašću i znanjem vrhunskih pekara. Nude se jela počevši od tradicionalne i ukusne mediteranske kuhinje do profinjenih internacionalnih recepata. Za brzi ručak možete odabrati La Piazzetta buffet restaurant s bogatim izborom vrhunskih jela talijanske i internacionalne kuhinje.
  • A la carte restoran - 4 Seasons: Na palubi 13 možete uživati u prekrasnom vidiku iz à la carte restorana „Four seasons“. Naši vrhunski kuhari razmazit će vas talijanskim jelima majstorski kombiniranim s internacionalnim gastronomskim utjecajima. Od početka do kraja ugađat će vam naš iskusni Maitre d'Hotel i njegov tim.
  • Kineski restoran – Shangai: Želite li nešto drugačije i uzbudljivo, provedite ugodnu večer u našem kineskom restoranu Shanghai na palubi 7 u središnjem dijelu broda. Tu ćete iskusiti najbolje od kineske kuhinje: od ljutih jela sa sjevera (Sečuan) do slatkih prženih jela s juga (Kanton), ili, ako više volite nešto na brzinu, kušajte dim sum specijalitete iz različitih regija Kine.
  • Barovi i lounge saloni: Na brodu MSC Orchestra gost može birati između šesnaest barova inspiriranih različitim temama s neponovljivim izborom vina i hrane koji će zadovoljiti i najizbirljivije i najzahtjevnije nepce.

Ponude

od 4107,00 kn

LAST MINUTE - MSC ORCHESTRA- POSEBNA PONUDA - DRUGA OSOBA PLOVI BESPLATNO!!

LAST MINUTE - MSC ORCHESTRA

POSEBNA PONUDA - DRUGA OSOBA PLOVI BESPLATNO!!

POSEBNA PONUDA - DRUGA OSOBA PLOVI BESPLATNO!! Plaća samo lučke pristojbe (1.070 KN) Vrijedi za sve rezervacije potvrđene do 31.03.2021.