MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana - Krenite na krstarenje iz Venecije (Monfalcone) po odličnim cijenama u top terminu | MSC Orchestra | My travel

MSCMSC Orchestra

MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana

MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana- Krenite na krstarenje iz Venecije (Monfalcone) po odličnim cijenama u top terminu
od 1590,00kn
Datum polaska10.04.2022.
Broj dana7
PolazišteVenecia
Šifra ponude#6697
pošalji upit

Polasci iz Venecije

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana  Itinerer

  dan luka dolazak  polazak
  1. Venecija, Italija -- 17:00
  2. Bari, Italija 13:00 19:00
  3. Krf, Grčka 07:00 18:00
  4. Plovidba -- --
  5. Mykonos, Grčka 07:00 18:00
  6. Plovidba -- --
  7. Dubrovnik, Hrvatska 07:00 10:30
  8. Venecija, Italija 09:00 --

 • AKCIJA MSC KRSTARENJA – krenite na krstarenje iz Venecije (Monfalcone) po odličnim cijenama u top terminu:

  datum krstarenja
  unutarnja Bella kabina 3.120 2.350 1.590
  unutarnja Fantastica kabina 3.550 2.750 1.990
  vanjska Bella kabina s prozorom 4.290 3.490 2.350
  vanjska Fantastica kabina s prozorom 5.050 4.250 3.150
  vanjska Bella kabina s balkonom 5.450 4.650 3.490
  vanjska Fantastica kabina s balkonom 6.190 5.390 4.250
  obavezna doplata za lučke pristojbe 1.075 1.075 1.075


  • cijene su za dvokrevetne kabine – višekrevetne kabine na upit!
  • djeca do 18.g. u kabini s dvoje odraslih plaćaju lučke pristojbe + paušal – ovisno o datumu polaska – cijena na upit!

  CIJENA UKLJUČUJE: 
  krstarenje brodom MSC Orchestra, COVID osiguranje, prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef,sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera i ponoćna zakuska) svečana večera uz kapetanovu zdravicu; cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, diskoteku; sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice; ukrcaj i iskrcaj prtljage; organizacija i priprema putovanja

  CIJENA NE UKLJUČUJE:
  lučke pristojbe, MSC Covid osiguranje – 195 kn po osobi, troškove pića u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja brodskom karticom i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu); service charge (10 EUR/dan/osobi odrasli, djeca do 18 godina 50%); troškove carinjenja; osiguranje; osobne troškove tijekom krstarenja.

  Važna napomena:
  Ako se mjere ne ublaže radi COVID-19, putnici neće imati mogućnost samostalnog izlaska s broda, već samo u sklopu brodskog izleta koji se dodatno naplaćuje prema cjeniku brodara MSC. Za putovanje je potrebno ishoditi PCR test ili antigeni test koji nije stariji od 48 sati prije ukrcaja na brod te ispuniti Digitalnu potvrdu lociranja putnika – više informacija u Agenciji. Moguće promjene ovisno o situaciji sa Covid-19!


  TRENUTNO VAŽEĆE MJERE VEZANE ZA UKRCAJ (podložno promjeni ovisno o razvoju pandemije, dodatne informacije dobit ćete nekoliko dana prije ukrcaja na brod u sklopu završnog pisma).
  U nastavku slijede najnovije informacije vezane uz zdravstveno – sigurnosni protokol:
  Počevši od 24/05/2021 na snagu stupa najnovija uredba talijanske vlade: svatko tko ulazi u Italiju na bilo koji period, bilo kojim prijevoznim sredstvom, prije nego što stupi na nacionalni teritorij, dužan je ispuniti Digitalni obrazac za lociranje putnika (dPLF) koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://app.euplf.eu/#/
  Nakon ispunjavanja formulara, gosti će dPLF primiti u PDF formatu uz pripadajući QR kod na e-mail adresu koja je unesena prilikom registracije.
  Važne napomene:
  Putnici koji nemaju PLF formular sa sobom riskiraju da se možda neće moći ukrcati na brod budući da mogu biti zaustavljeni na bilo kojoj kontrolnoj točki prije ulaska u Italiju.
  Dodatna provjera je moguća i prilikom ukrcaja (čekaju se dodatne smjernice talijanskog Ministarstva zdravstva).

  DOKUMENT KOJI DOKAZUJE JEDNO OD SLJEDEĆEG – NOVE MJERE PRIJE UKRCAJA NOVO!
  Počevši od 01.07.2021. i važeće za sva krstarenja sezone ljeto 2021 s polaskom iz EU luka – svi gosti moraju zadovoljiti jedan od niže navedenih uvjeta kako bi im bio omogućen ukrcaj:
  1. NAPRAVITI MOLEKULARNI ILI ANTIGEN TEST UNUTAR 48 SATI prije polaska broda (nije potrebno za djecu mlađu od 2 godine)
  Potvrda mora biti originalni primjerak, na engleskom, talijanskom, španjolskom, francuskom ili njemačkom jeziku. Može biti u papirnatom (2 kopije) ili elektroničkom formatu, a mora sadržavati barem sljedeće informacije:
  - osobne podatke gosta (koji mogu biti potvrđeni drugom putnom ispravom)
  - datum testa
  - identifikacijske podatke/ kontakt podatke ustanove koja je izvršila analizu
  - tehniku koja je korištena pri obradi
  - negativan rezultat testa
  2. BITI U POTPUNOSTI CIJEPLJENI (ZADNJA DOZA PRIMLJENA VISE OD 14 DANA PRIJE POČETKA KRSTARENJA)
  Prihvaćena cjepiva: BioNTech Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson U potpunosti cijepljeni putnici neće prilikom ukrcaja vise trebati predočiti test na Covid-19 napravljen 48h prije početka krstarenja. Ti putnici će morati pružiti dokaz o obavljenom cijepljenju (na engleskom, talijanskom, španjolskom, francuskom ili njemačkom jeziku) pri ukrcaju te će i dalje morati proći antigen test prije ukrcaja koji je standardno dio našeg zdravstveno-sigurnosnog protokola (obavezno za sve goste starije od 2 godine). Ako je putnik cijepljen cjepivom koje nije gore navedeno, isto neće biti prihvaćeno. U ovom slučaju putniku će biti dozvoljen ukrcaj samo ako pokaze molekularni/antigen test napravljen u razdoblju unutar 48h od ukrcaja ili je prebolio Covid-19 unutar posljednjih 6 mjeseci.
  3. AKO SU PREBOLJELI COVID-19 UNUTAR POSLJEDNJIH 6 MJESECI
  Službena medicinska dokumentacija (na engleskom, talijanskom, španjolskom, francuskom ili njemačkom) se mora predočiti prilikom ukrcaja.
  VAŽNA NAPOMENA: gore navedene uvjete propisuje MSC-ov protokol za ukrcaj.
  Međutim, za nacionalna ili međunarodna putovanja možda će biti potreban molekularni/antigen test ili bilo koji drugi dokument; odgovornost je gosta provjeriti službene izvore/web stranice o zahtjevima putovanja u/iz određene zemlje.

  IZLETI – KRSTARENJA MEDITERANOM
  Na ljetnim krstarenjima Mediteranom neki izleti će biti dostupni samo gostima koji posjeduju EU digitalnu Covid potvrdu/Green Pass – uglavnom se tiće talijanskih luka (za sada).
  Svi gosti stariji od 12 godina će morati predočiti kopiju svoje EU digitalne Covid potvrde (Green Pass) u digitalnom ili papirnatom obliku kako bi imali pristup odredjenim uslugama i aktivnostima: muzeji, restorani/barovi u zatvorenom i kulturna mjesta, otvorena za javnost. Iz ovog razloga neki izleti iz ponude MSC krstarenja će biti dostupni samo gostima koji posjeduju gore navedenu potvrdu.
  Gosti koji nemaju valjanu EU digitalnu Covid potvrdu/Green Pass mogu alternativno:
  - promijeniti svoj izlet – ovisno o dostupnosti;
  - kontaktirati ured za izlete na brodu (MSC Excursions) – za njih će se organizirati besplatno testiranje kako bi dobili potvrdu i sudjelovali na izletu.

  VAŽNA NAPOMENA: gosti koji posjeduju EU digitalnu Covid potvrdu, ali putuju s djecom starijom od 12 godina koja nisu u potpunosti cijepljena – za potrebe izleta će se smatrati gostima koji nemaju EU Covid potvrdu/Green Pass.
  Nazivi izleta će biti promijenjeni, za izlete za koje je potrebna EU digitalna potvrda, uz dodatak oznake „GREEN PASS REQUIRED“ (primjer: GOAAR – Aquarium – GREEN PASS REQUIRED). Gosti će trebati pažljivo pročitati nazive izleta i opis te odabrati izlet koji im najviše odgovara.

  OBAVEZNO COVID OSIGURANJE:
  Za sve NOVE rezervacije od 28.6. na polascima od 27.6. (za sezone ljeto 2021 – zima 21/22), obavještavamo vas da je Covid-19 osiguranje OBAVEZNO (osiguranje koje pokriva rizike povezane s Covidom-19 poput otkaza, prekida, troškova repatrijacije, karantene, medicinske pomoći i povezanih troškova kao i hospitalizacije) za ukrcaj na naše brodove, bez obzira je li kupljeno preko Costa Cruisesa (Covid Protection Plan) ili u vlastitom aranžmanu. Ovaj zahtjev se odnosi na cijepljene i necijepljene putnike. Prilikom ukrcaja je potrebno predočiti dokaz ugovorene police osiguranja (primjerice potvrdu, sažetak police..) na engleskom, talijanskom, njemačkom, francuskom ili španjolskom jeziku, a koji jasno pokazuje Covid-19 pokrivenost. Putnicima koji ne predoče ovu dokumentaciju će biti odbijen ukrcaj. Covid-19 osiguranje možete kupiti i direktno od brodara (preporučamo) po cijeni od 195 kn po osobi – odrasli i djeca.

  *NOVA ODREDBA ZA POLASKE IZ VENECIJE BRODOVI PRIVEZANI U MONFALCONEU

  Prema najnovijoj odluci talijanske vlade, a koja se odnosi na novu regulaciju kružnih putovanja u Veneciji, počevši od vikenda (24. i 25.07.2021.) brodovi MSC Cruisesa će biti privezani u Monfalconeu koji je od Venecije udaljen oko 90 minuta vožnje autobusom. Vrlo je važno napomenuti da će se sve operacije – dostava prtljage, check-in aktivnosti, procedure vezane uz zdravstveno-sigurnosni protokol i dalje odvijati na putničkom terminalu za kružna putovanja u Veneciji.
  Shodno navedenom, putnici na ukrcaj moraju doći u Veneciju prema originalnom programu.
  PROCEDURA ISKRCAJA za putnike koji završavaju krstarenje u Veneciji – isto kao i kod ukrcaja, putnici će se iskrcati s broda u Monfalconeu te će autobusom doci u Veneciju do putničkog terminala gdje mogu preuzeti svoj automobil odnosno do glavne željeznice stanice/zračne luke ovisno o tome koji način prijevoza su odabrali za povratak kući i iskomunicirali na brodu prije dolaska broda u Monfalcone.


  Sukladno odredbi na dan ukrcaja morate doći u Veneciju te obaviti kompletnu prijavu na brod/predaju prtljage te COVID provjeru te će Vas transferirati do Monfalconea gdje ćete se ukrcati na brod.
  U povratku na dan iskrcaja ćete iz Monfalconea biti transferirani u Veneciju na terminal gdje ćete preuzeti svoju prtljagu.


  NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, BRAVO  d.o.o., putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja.

  DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: osobna iskaznica ili putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.

  ROK ZA PRIJAVU: do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja. • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.od 1590,00kn

MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana- Krenite na krstarenje iz Venecije (Monfalcone) po odličnim cijenama u top terminu

MSC Orchestra, istočni Mediteran - 8 dana

Krenite na krstarenje iz Venecije (Monfalcone) po odličnim cijenama u top terminu