MSC Splendida | MSC | My travel

MSC → MSC Splendida

MSC Splendida

Krstarenje i okus „slatkog života“

MSC Krstarenja i dalje zadivljuju svojim brodovima „klase Fantasia“. Pozivamo vas na brod MSC Splendida, luksuzni brod za krstarenje gdje su savršeno spojeni vrhunska tehnologija i izvanredna udobnost.

Elegantno uređen u talijanskom stilu, MSC Splendida je jedan od naših najljepših brodova za krstarenje. Ovo je pravi raj za istinski odmor.

MSC Krstarenja nude uslugu s pet zvjezdica za goste MSC Yacht Cluba, ekskluzivan prostor sa 71 prostranim apartmanom i 24-satnom poslugom. U Top Sail Lounge salonu gosti mogu počastiti svoja nepca, a istodobno uživati u pogledu na blistavo noćno nebo.

Za vrijeme krstarenja postignite potpunu harmoniju duha i tijela u MSC AUREA Spa centru. Saune, turska kupelj, solarij, soba za opuštanje, talasoterapija, soba za masažu, hidromasažne kade, jacuzzi – gosti mogu koristiti sve pogodnosti u opuštenom, raskošnom ambijentu. Zabavno krstarenje na luksuznom brodu MSC Splendida razmazit će goste: četiri bazena, fitness dvorana, dvorana za skvoš, mogućnost uzbudljive vožnje na simulatoru Formule 1, i još mnogo toga…

MSC Krstarenja odlučna su u misiji očuvanja i zaštite prirodnih ljepota našega svijeta. Zbog toga razmišljamo „zeleno“ i zato je MSC Splendida u samom vrhu ekološke osviještenosti.

Ovaj je moderni brod za krstarenja opremljen najmodernijim sustavima za očuvanje energije i zaštitu okoliša, zbog čega nosi titulu ECO SHIP.

Unutarnja kabina:

Površina približno 16 m2. Pojedinačni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bračni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s pogledom na more: 

Površine približno 17 m2 do 20 m2. Pojedinačni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bračni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Kabina s balkonom:

Površina približno 22 m2. Pojedinačni kreveti koji se na zahtjev mogu spojiti u bračni krevet (osim kabina za hendikepirane osobe), klimatizacija, kupaonica s kadom ili tušem, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Apartman s balkonom:

Površina približno 33 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u posebne, klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, Interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet (nije uključeno u cijenu), minibar, sigurnosni pretinac.

Napomena: Kabine kategirije 12 mogu biti zamijenjene kategorijom YC1. YC1 je viša kategorija samo što pojedine kabine-apartmani umjesto prozora imaju panoramski prozor. Svakako, moguće je da smještaj u apartmanu bude u onome bez balkona. Prilikom ove izmjene putnici koji dobiju kategoriju YC1, nemaju pristup području MSC Yacht Cluba. Ukoliko gosti dobiju kategoriju YC1, nemaju uslugu koju pruža MSC Yacht Club.

Apartman Aurea:

Površine približno od 21 m2 do 47 m2 s balkonom ili panoramskim prozorom. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete (osim u apartmanima za hendikepirane osobe), klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet, mini bar, sigurnosni pretinac.

Apartman Deluxe:

Površine približno od 26 m2 do 32 m2 s balkonom ili panoramskim prozorom. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete (osim u apartmanima za hendikepirane osobe), klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet, mini bar, sigurnosni pretinac.

Predsjednički i obiteljski apartman:

Površine približno od 41 m2 do 53 m2 s balkonom ili panoramskim prozorom. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete (osim u apartmanima za hendikepirane osobe), klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet, mini bar, sigurnosni pretinac.

Apartman Royal:

Površina približno 52 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete (osim u apartmanima za hendikepirane osobe), klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet, mini bar, sigurnosni pretinac.

MSC Yacht Club De Luxe Apartman - za goste s posebnim potrebama:

Površina približno 39 m2. Bračni krevet koji se može na zahtjev odvojiti u zasebne krevete (osim u apartmanima za hendikepirane osobe), klimatizacija, garderobni prostor, kupaonica s kadom, interaktivna TV, radio (dostupan preko TV kanala), telefon, priključak za internet, mini bar, sigurnosni pretinac. Prekidači za svjetlo, umetak za karticu (gdje je dostupan) te rashladni klima uređaj smješteni su na nižoj visini. Prekidači za svjetlo nalaze se uz krevet u svakoj kabini. Kupaonica je opremljena sklopivom sjedalicom (na visini od 45cm). Ručke su smještene uz wc školjku, dok se dvije nalaze unutar tuš kabine (92cm). Umivaonik je na visini od 85 cm, dok na podu kupaonice ne postoje nikakve uzvisine ili prepreke (za nesmetan pristup invalidskim kolicima).

Sadržaj:

  • Restoran La Reggia: odlikuje se pažnjom koja je posvećena i najmanjem detalju pri opremanju, od rafiniranog porculana do kristalnih čaša i srebrnog pribora. Svake večeri La Reggia nudi različit jelovnik posvećen jednoj od talijanskih pokrajina s tipičnom kuhinjom i najpoznatijim vinima.
  • Restoran Villa Verde: na brodskoj krmi, ističe se prekrasnom panoramom. Upravo time je nadahnuta tema prozirnosti i svjetla korištena u dizajnu restorana. Restoran nudi birani mediteranski jelovnik, uključujući lagana i pažljivo odabrana jela.
  • Restoran L'Olivo: nudi birane delikatese iz četrnaest mediteranskih zemalja: Alžira, Hrvatske, Cipra, Egipta, Francuske, Grčke, Izraela, Italije, Libije, Maroka, Portugal, Španjolske, Tunisa i Turske.
  • Restoran Tex El Sombrero:  je pravi izbor za ljubitelje začinjene hrane. Tu su svi okusi meksičke kuhinje od teksaških steakova do enchilada, od fajitasa do burritosa i tacosa, od guacamola do tortilla, sve praćeno meksičkim pivom, tequilom i margaritama. Tradicionalnu atmosferu ovoga restorana upotpunjuje otvorena kuhinja.
  • Bar The Purple Jazz: Izbor pića u Baru The Purple Jazz inspiriran je jazz glazbom: rijetke marke whiskija, konjak, odležane grappe, najbolje marke votke i gina te odležane tequile.
  • La Piazzetta: Kušajte slastice iz La Piazzette. Sa sladoledarnicom, slastičarnom i čokolaterijom, svijet koji podsjeća na tvornicu čokolade Willyja Wonke očekuje svoje goste. Ponuda uključuje crème bavaroise s bademima i šumskim voćem, čokoladni semifreddo, macarone s kremom od vanilije i ruža, cannole, babà i meringue.
  • L'Espresso: U kavani L'Espresso, unutarnji dizajn nadahnut je mirisom čokolade; čak su i zidovi u obliku čokoladnih štapića.
  • Zabava: MSC Krstarenja beskompromisno su posvećena svojim putnicima, a to je najočitije u nenadmašnim zabavnim programima i sadržajima koji se nude na brodu MSC Splendida. Tu je čudesno kazalište The Strand s 1600 sjedala, futuristički Disco Club 33, kockarnica Royal Palm koja se prostire na 1000 kvadratnih metara te Virtual World, dvorana za video igre.

Ponude