Norveška poštanskim brodom - 15 dana | Norveška | My travel

Norveška

Norveška poštanskim brodom - 15 dana

Norveška poštanskim brodom - 15 dana
od 4190€
UslugePrema programu
KategorijaPrema programu star
Šifra ponude#5425
pošalji upit

Putovanje uz 34 luke na norveškoj obali i otocima, uključen puni pansion na brodu, Bergen, Flam željeznica i Hardanger fjord !

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Putovanje Norveška poštanskim brodom - 15 dana

  Vrijednost više: 
  putovanje uz 34 luke na norveškoj obali i otocima, uključen puni pansion na brodu, Bergen, Flam željeznica i Hardanger fjord !

  1. dan  ZAGREB -BERGEN -BROD
  Sastanak s voditeljicom putovanja u zračnoj luci u Zagrebu dva sata prije odlaska aviona. Polijetanje aviona na redovnoj liniji prijevoznika KLM za Amsterdam u 06:25 sati. Dolazak u zračnu luku u Amsterdamu u 08:25 sati. Nastavak putovanja u 11:45 sati za Norvešku. Dolazak u zračnu luku Bergen u 13:25 sati.  Transfer do luke u Bergenu. Prijava za ukrcaj na brod i predaja prtljage. Ukrcaj i smještaj u kabine. Večera. Odlazak broda iz Bergena u 20.30 sati.  Noćenje u kabini na brodu.

  2. dan  PLOVIDBA (HJORUNFJORDEN - ALESUND - MOLDE)
  Puni pansion na brodu. Uživajte u nezaboravnoj plovidbi uz obalu Norveške, brojne otoke i zaljeve, fantastične krajolike i slikovite gradove! Ruta plovidbe uz norvešku obalu jedna je od najljepših u Europi. U opisu putovanja navodimo samo dio važnijih luka gdje brod pristaje tokom dana i večeri, broj luka je veći jer brod pristaje u 34 luke, pa i kratko i noću u nekim lukama. Vožnja broda po Hjorundfjordu. Ovaj se fjord nalazi u blizini poznatog Geirangerfjorda. Fjord je dug 35 km i okružen je spektakularnim planinskim krajolikom, slapovima i ledenjacima. Mjesto Urke u fjordu poznato je ishodište planinarskih tura. Nastavak plovidbe i  pristajanje broda u Alesundu, gradu na tri otoka povezana mostovima. Grad je obnovljen početkom 20. stoljeća u stilu secesije  uz pomoć njemačkog cara Wilhelma II. Šetnja s voditeljicom glavnom ulicom Kongensgata i uz secesijske palače  približiti će Vam znamenitosti ovog grada. Brod će se navečer na kratko zaustaviti i u „gradu ruža“ Molde. U ovom gradiću uspijevaju ljeti grmovi ruža, a oko Moldea neki su od najpoznatijih panoramskih fjordovskih krajolika s pogledom na više od 80 planinskih vrhunaca.  Mogućnosti organiziranih izleta uz doplatu na brodu za vrijeme boravka u Hjorundfjordu (razgled malog sela Urke, vođena tura do planinarske farme iznad fjorda, vožnja kajaka). Noćenje u kabini na brodu.

  3. dan  PLOVIDBA (TRONDHEIM)
  Puni pansion na brodu. Pristajanje broda u Tronheimu, duhovnoj prijestolnici Norveške gdje ćete imati priliku s voditeljicom prošetati gradskim središtem uz povijesne drvene trgovačke kuće i stari most  uz obalu rijeke Nidelve do slavne Nidaros katedrale, jedne od najpoznatijih crkvi Skandinavije. Crkva je bila najvažnije hodočasničko mjesta sjevera Europe podignuta iznad groba kralja Olava. Mogućnost organiziranih izleta uz doplatu na brodu  za vrijeme boravka u Trondheimu (odlazak na ribarenje u Trondheimfjordu, biciklistička tura gradom itd.). Nastavak plovidbe uz slikovitu obalu ispresijecanu zaljevima, brojnim otocima, usamljenim svjetionicima i slikovitim drvenim kućama. Vrlo je impresivna plovidba „vodenom ulicom“ kroz tjesnace Stokksund i Naeroysund gdje se s palube broda možete diviti vještini kapetana i prekrasnim krajolicima na putu prema sjeveru. Noćenje u kabini na brodu.

  4. dan  PLOVIDBA (BODO I LOFOTSKO OTOČJE)
  Puni pansion na brodu. Danas ćete brodom prijeći granicu sjevernog polarnog kruga. Na ovom dijelu puta postoji mogućnost vidjeti moćne morske orlove u letu, kao i vidjeti ogranke velikog ledenjaka Svartisen. Pristanak broda u gradu i važnoj luci Bodo, gradu poznatom po odlasku hrabrih polarnih istraživača na sjeverne ekspedicije. Bodo je drugi najveći grad sjeverne Norveške. Šetnja s voditeljicom do gradskog središta ili mogućnost izleta uz doplatu na brodu  do Saltstraumena, velikih morskih kovitlaca nastalih pod utjecajem snažnih morskih struja.  Plovidba se nastavlja prema Lofotskom otočju. Lofotsko otočje jedno je od najljepših mjesta sjevera Europe. Veličanstveni  otočni krajolici su  u dužini od preko 100 km s povezanim otočićima, tunelima ispod mora, ribarskim drvenim kućicama i omiljenim fotografskim motivom sušenjem bakalara. Zahvaljujući blagoj klimi i izlovu bakalara Lofoti predstavljaju u svojim krajolicima jedan od najpoznatijih fotografskih motiva sjevera. Brod pristaje najprije u luci Stamsund, mogućnost izleta uz doplatu na brodu, autobus  će vas provesti kroz unutrašnjost Lofota i ponovo ćete se ukrcati na brod u Svolvaeru, glavnom gradu Lofota. U Svolvaeru je moguća kraća šetnja do glavnog gradskog trga i ribarske luke. Noćenje u kabini na brodu.

  5. dan  PLOVIDBA (TROMSO)
  Puni pansion na brodu. Posjet gradu Tromso na otoku Tromsoya  „Parizu sjevera“, pravoj prijestolnici dalekog sjevera. Šetnja s voditeljcom i posjet gradskom središtu uz drvenu katedralu, živahnu glavnu ulicu, najsjeverniju katoličku crkvu na svijetu, moguć posjet muzeju Polaria, Polarnoj katedrali svjetlosti  ili nekom od drugih gradskih muzeja. Ovdje je i najsjevernije sveučilište na svijetu. Mogućnost izleta uz doplatu na brodu kao što je posjet farmi pasa huskija ili na vidikovac Fjellheisen odakle se pruža prekrasni pogled na grad i arhipelag sjevernih otoka. Oko Tromsa započinje zemlja Samija, stanovnika dalekog sjevera i uzgajivača sobova. Ovdje je bilo središte arktičkog ribarstva, trgovine krznom i drugim bogatstvima sjevera. Plovidba se nastavlja uz pogled na  planinski lanac Lyngen, često zvan i Norveškim alpama. Noćenje u kabini na brodu.

  6. dan PLOVIDBA (OTOK MAGEROYA I NORDKAP NAJSJEVERNIJA TOČKA EUROPE)
  Puni pansion na brodu. Plovidba uz najsjevernije krajeve Norveške uz pristajanja uz mala ribarska naselja kojima je ovaj brod „žila kucavica“ prometne povezanosti s ostatkom svijeta. Pristajanje u gradiću Honningsvag na otoku Mageroya, jednom od najsjevernih naselja na svijetu. Na ovom je otoku i Nordkap, najsjevernija točka Europe, stijena koja se uzdiže 307 metara iznad mora. Preporučujemo izlet uz doplatu na brodu  do Nordkapa, najsjevernije točke Europe. U centru na stijeni nalazi se poštanski ured, kapelica, suvenirnica i panoramsko kino - no najveći je doživljaj naći se ispod simbola Nordkapa - zemaljske kugle. Čudesan je osjećaj kad između Vas i Sjevernog pola više nema čvrstog kopna - došli ste na najsjeverniju točku dalekog sjevera! Postoji i mogućnost izleta uz doplatu na brodu uz magični krajolik otoka Mageroya do ribarskog sela Gjesvaer uz plovidbu brodom do stijena i otoka naseljenih pticama sjevera. Nastavak plovidbe kroz Barentsovo more, na ovom dijelu puta postoji vjerojatnost da ćete vidjeti kitove. Noćenje u kabini na brodu.

  7. dan PLOVIDBA (KIRKENES-VARDO)
  Puni pansion na brodu. Plovidba Barentsovim morem pravi je arktički doživljaj. Dolazak u luku Kirkenes. Ovo je mjesto gdje brod mijenja smjer kretanja i kreće prema jugu. U šetnji s voditeljicom  Kirkenesom možete posjetiti crkvu, kao i vidjeti spomenike Crvenoj armiji i doživjeti taj neobičan spoj i miješavinu ruskog i norveškog utjecaja. Postoji mogućnost izleta uz doplatu na brodu odlaskom u ribolov na velike sjeverne rakovice i tipični norveški ribarski ručak. Plovidba uz najveći norveški poluotok Varanger. U luci Vardo nalazi se utvrda Vardohus do koje se može prošetati i u koja je poznata po najvećem progonu vještica u Norveškoj  u 17. stoljeću. Brod pristaje u nizu malih usamljenih luka divljeg sjevera. Noćenje u kabini na brodu.

  8. dan PLOVIDBA (HAMMERFEST-TROMSO)
  Puni pansion na brodu. Pristajanje u luci Hammerfest na otoku Kvaloya, najsjevernijem gradu na svijetu. Šetnja s voditeljicom do crkve s oslikanim prozorima, gradske vijećnice, portala ledenog mora, šetnja lukom ili panoramskim putem do vidikovca s pogledom na grad. Ovaj je grad daleko na sjeveru, ali je ipak bio prvi grad u Norveškoj s električnom rasvjetom na ulici. Ovdje se možete učlaniti i u Royal and Ancient Polar Bear Society (kraljevski klub polarnih medvjeda). Nastavak plovidbe uz pristajanje uz male gradiće i luke sjevera Oksfjord i Skervoy. Kratko kasno večernje zaustavljanje broda u Tromsu, mogućnost večernje šetnje i izlaska s broda. Noćenje u kabini na brodu.

  9. dan PLOVIDBA (VESTERALI I LOFOTI)
  Puni pansion na brodu. Pristajanje broda u više mjesta Vesteralskih otoka. S ovih otoka zahvaljujući kapetanu Richardu Withu potiču poštanski brodvi „hurtigruteni“ koji od 1893. godine povezuju udaljene krajeve Norveške zahvaljujući činjenici da se more uz norvešku obalu ne zamrzava zimi. Mogućnost izleta uz doplatu na brodu  uz iskrcaj u Harstadu na Vesteralima, izlet autobusom po otočju i ponovnim ukrcajem na brod u Sortlandu. Vrlo je zanimljiv put brodom kroz kanal Risoyrinne koji je olakšao plovidbu brodovima  kroz otočni svijet. U luci Stokmarnes moguće je prošetati do Muzeja poštanskih brodova, iz ove je luke „otac poštanskih brodova“ Richard With započeo svoje plovidbe i svoj san o povezivanju sjevera Norveške cijelu godinu s ostatkom zemlje. Ukoliko vremenske prilike dozvole brod će uploviti i u uski Trollfjord, gdje gotovo da se dotiču strme obale fjorda. Plovidba uz pristajanje na Lofotskom otočju uključujući i glavni grad otoka Svolvaer. Šetnja s voditeljicom  glavnim gradom Lofota. Mogućnost posjeta Muzeja ledenih skulptura koji se nalazi u luci. Noćenje u kabini na brodu.

  10.dan PLOVIDBA  (BRONNOYSUND SREDINA NORVEŠKE)
  Puni pansion na brodu. Današnja ruta plovidbe vodi paralelno uz legendarnu obalnu cestom RV 17 koja povezuje otoke, zaljeve i gradiće brojnim brodovima i trajektima. Po izboru National Geographica ovo je jedna od najljepših scenskih ruta na svijetu! Uz obalu su stotine otoka i ribarskih naselja, a otok Vega zbog svog jedinstvenog krajolika i očuvanja tradicije je pod zaštitom Unesca. Uz Sandsjoen nalazi se jedna od najpoznatijih planina Norveške nazvana „Sedam sestara“, poznata iz staronorveških saga i priča o trolovima. U mjestu Bronnoysund je središte Norveške, gdje ćete se moći prošetati uz more  i fotografirati sa znakom koji označuje udaljenosti do svih važnijih mjesta u Norveškoj. Mogućnost izleta uz doplatu na brodu do otoka Vega  ili do uzgajališta lososa. Noćenje u kabini na brodu.

  11.dan PLOVIDBA (TRONDHEIM - KRISTIANSUND - MOLDE)
  Puni pansion na brodu. Dolazak broda u Trondheim u jutarnjim satima. Nakon trosatnog zadržavanja u Trondheimu (moguć izlazak s broda uz jutarnju šetnju)  brod nastavlja plovidbu dalje prema području zapadnih fjordova. Zaustavljanje u Kristiansundu, gradu na vrlo slikovitom položaju na četiri otoka. Grad se obogatio trgovinom bakalarom, a bogati trgovci izgradili su najstariju norvešku Operu. Vrijeme pristanka broda omogućuje kratku šetnju. Mogućnost izleta uz doplatu na brodu do poznate Atlantske ceste - 8 kilometara mostova i otočića kojima cesta vijuga kroz Atlantik i posjet rudniku mramora.U slučaju ako se odlučite za ovaj izlet na brod  ćete se ponovo ukrcati u luci Molde. Plovidba kroz Romsdalfjord okružen s osamdeset planinskih vrhunaca.  Noćenje u kabini na brodu.

  12. dan PLOVIDBA - BERGEN
  Doručak i ručak na brodu. Plovidba kroz predivne krajolike uskih morskih tjesnaca, malih otoka i planina. Dolazak broda u luku Bergena oko 14.30 sati. Iskrcaj s broda. Razgled grada autobusom i pješice na kojem ćete vidjeti  očuvane drvene kuće iz doba Hanse, luku Bryggen, utvrdu Bergenhus, crkvu sv. Marije (izvana)  i slikovitu riblju tržnicu. Bergen je stoljećima bio središte trgovine s dalekim sjeverom  i njegova povijesna jezgra je pod zaštitom UNESCa. Smještaj u hotel u Bergenu. Večera. Noćenje.

  13. dan  BERGEN - HARDANGERFJORD - GEILO
  Doručak. Odlazak iz hotela u Bergenu. Vožnja uz obalu Hardagenfjorda „voćnjaka Norveške“ poznatog po tradicionalnoj norveškoj narodnoj nošnji i najpoznatijim norveškim narodnim pjesmama, pitomoj klimi i voćnjacima. Posjet uzgajalištu lososa (uključena ulaznica). Izlet se nastavlja posjetom plantaži jabuka. Zaustavljanje kod vodopada Voringfossen, jednog od najpoznatijih slapova Norveške koji se dužinom od 182 m spušta u dolinu. Vožnja kroz predjele neobičnih mjesečevih krajolika visoravni Hardangervidda - najveće visoravni sjevera Europe. Smještaj u hotel u središtu zimskih sportova u Geilu. Večera. Noćenje.

  14. dan GEILO - FLAM ŽELJEZNICA -  VOŽNJA BRODOM NÄROYFJORD - BERGEN
  Doručak. Odlazak iz hotela u Geilu. Ukrcaj na Flam željeznicu koja će Vas kroz predivnu prirodu odvesti do Sognefjorda „kralja norveških fjordova“. Nastavak izleta brodom krstarenjem po europskom najužem fjordu Naeroyfjordu do Gudvagena. Brodom ćemo proći uski odvojak Naeroyfjord koji je kao prirodna znamenitost pod zaštitom Unesca, a stijene koje okružuju fjord visoke su do 1.300 metara,dok se brojni smaragdnozeleni slapovi spuštaju u dubinu. U okolici fjorda nekad su bile brojne tipično norveške drvene „stave“ crkve, danas je dobro očuvana crkva u Borgundu. Iskrcaj s broda i vožnja autobusom do hotela u blizini zračne luke u Bergenu. Večera. Noćenje.

  15.  dan BERGEN - ZAGREB
  Doručak. Slobodno vrijeme do odlaska transfera za zračnu luku. Prijava na let prijevoznika KLM  za Amsterdam s polaskom u 14:10 sati. Dolazak u Amsterdam u 15:55 sati. Nastavak leta za Zagreb u 20:45 sati. Dolazak u zračnu luke Zagreb 22:35 sati i završetak putovanja.
  (B)

 • CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U 1/2 KABINI I 1/2 SOBI U EUR/HRK:
  datum polaska 11.09.2023. unutarnja 1/2 kabina vanjska 1/2 kabina
  Ultra First Minute cijena 4.190/31.569,55 4.590/34.583,35
  First Minute cijena 4.290/32.323,00 4.690/35.336,80
  Redovna cijena 4.390/33.076,45 4.790/36.090,25


  ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI VRIJEDI ZA UPLATE  DO 31.03.2023.

  FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI VRIJEDI ZA UPLATE OD 01.04. DO 30.04.2023.

  REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI VRIJEDI ZA UPLATE OD 01.05.2023.

  Cijena uključuje:
  • Prijevoz avionom s uključenim pristojbama zračnih luka  na redovnoj liniji Zagreb-Amsterdam-Bergen i Bergen-Amsterdam-Zagreb
  • Transfer od zračne luke u Bergenu do putničkog terminala luke u Bergenu
  • smještaj u dvokrevetnim kabinama (unutarnja ili vanjska kabina prema uplati u trenutku rezervacije)  na brodu prijevoznika Havila na osnovi jedanaest noćenja  s uključenim punim pansionom (doručak, ručak i večera na brodu)
  • smještaj u  dvokrevetim sobama u hotelu 3/4* u Bergenu na osnovi jednog noćenja s polupansionom (doručak i večera)
  • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u Geilu na osnovi jednog noćenja s polupansionom (doručak i večera)
  • smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u hotelu u blizini zračne luke u Bergenu na osnovi jednog noćenja s polupansionom (doručak i večera)
  • transfer od luke do hotela u Bergenu
  • transfer od hotela do zračne luke u Bergenu  na povratku s putovanja
  • razgled Bergena
  • izlet Hardangerfjord s uključenom ulaznicom za uzgajalište lososa i plantažu jabuka
  • izlet Flam željeznicom, plovidbu brodom po Naeroyfjordu i prijevoz autobusom na izletu
  • voditeljicu putovanja s velikim iskustvom na skandinavskim turama
  • šetnje s voditeljicom putovanja u mjestima gdje postoji mogućnost po satnici i zadržavanju broda (Trondheim, Bodo, Svolvaer, Tromso, Kirkenes, Hammerfest, Bronnoysund)
  • svakodnevne informativne sastanke na brodu
  • pripremu i organizaciju putovanja

  Cijena ne uključuje:
  • doplatu za jednokrevetnu sobu i kabinu: ovaj tip smještaja moguće je rezervirati isključivo na fiksni upit
  • fakultativne izlete (rezervacija izleta moguća na brodskoj recepciji, obavijest o cijenama i sadržaju izleta u završnom pismu)
  • ulaznice za muzeje i kulturno - povijesne spomenike osim onih izrijekom navedenih kao uključene
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni ili la carte obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • putno osiguranje

  Trokrevetne sobe/kabine: rezervacija ovog tipa sobe nije moguća na ovom programu.

  Jednokrevetna kabina:
  Putovanje sa smještajem u jednokrevetnoj unutarnjoj ili vanjskoj  kabini na brodu  na fiksni upit

  VAŽNO! PODACI POTREBNI PRILIKOM  REZERVACIJE ARANŽMANA:
  Molimo da prilikom rezervacije aranžmana obavezno date slijedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, državljanstvo i broj putovnice ili osobne iskaznice. Ovi su podaci potrebni za brodske liste putnika.

  VAŠ BROD:
  novi brodovi brodske kompanije Havila slijede tradicionalnu rutu poštanskih brodova. Ukupna ruta plovidbe uključuje pristajanje u 34 luke (u opisu ovog itinerera spomenute su samo  najvažnije luke i gradovi, no s brodske palube imati ćete prilike uživati i u promatranju pristajanja u manjim mjestima i gradićima gdje se brod kratko zadržava). U nekima od luka boravak je dovoljan za organizirane izlete, šetnju s voditeljicom putovanja ili samostalan izlazak s broda, dok na drugim mjestima ćete  pogledom s palube broda moći u kratkom pristajanju steći utisak o ribarskoj luci ili malom mjestu. Ovo nisu brodovi za krstarenje i ne treba očekivati zabavu i ponudu kakvu imate na takvim brodovima, ali lokalni život i prekrasne krajolike Norveške doživjeti ćete na udobnom brodu kapaciteta za oko 600 putnika. Kabine su opremljene kupaonicom, sušilom za kosu, televizorom, internet vezom, kuhalom za pripremu čaja i kave. Unutarnje kabine mogu biti prilagođene i osobama s poteškoćama u kretanju i imaju odvojene krevete. Vanjske kabine dodatno su opremljene hladnjakom, i imaju mogućnost odvojenih ili bračnog kreveta. Promenadna paluba je ostakljena i pruža mogućnost boravka i uživanja u pogledu na fantastične krajolike. Na brodu je i  paluba za šetnju, sauna, jacuzzi, mala fitness prostorija, dva restorana, cafe i brodska trgovina. Obroci su servirani u brodskom restoranu uz bogatstvo okusa dalekog sjevera. U uključenom punom pansionu na brodu imati ćete prilike kušati i hranu iz područja fjordova, sjevera, arktički menu i jela s Lofotskog otočja.

  NAPOMENE:
  Brodska kompanija rezervira pravo prilagodbe rute plovidbe i pristajanja u pojedinim lukama ovisno o vremenskim prilikama, mogućim kašnjenjima ili izvanrednim situacijama koje se ne mogu unaprijed predvidjeti. Putnici će dobiti sve vrlo detaljne dodatne informacije, obavijesti o mogućnostima izleta s broda, kao i  sve druge upute  u završnom pismu. Voditeljica putovanja svaki će dan imati informativne sate sastanaka na brodu  gdje ćete moći dobiti sve informacije i praktične upute o lukama gdje brod pristaje i ruti plovidbe.

  Granične i vizne formalnosti:
  Za putovanje u Norvešku  hrvatskim državljanima nije potrebna viza, ali je potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Norveška je država Sjeverne Europe koja obuhvaća zapadni dio Skandinavskog poluotoka, kao i otok Jan Mayen te arktičko otočje Svalbard. Ovu zemlju površine 385 252 kvadratna kilometra nastanjuje oko 5.425.000 stanovnika. Norveška je jedna od najrjeđe naseljenih država Europe. Glavni grad Norveške je Oslo.

  Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih sadržaja do kojih može doći  nakon objave programa. Mogući fakultativni sadržaji plaćaju se na licu mjesta u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu navedeno plaćanje prije puta. Program nije pogodan za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Organizator putovanja ne može utjecati na prometne i vremenske prilike, kao i na moguća čekanja uslijed prometne situacije, čekanja na ukrcaj i iskrcaj s broda, dužinu kontrole i redova u zračnim lukama itd. Realizacija garantiranih polazaka ovisna je o epidemiološkoj situaciji i propisanim mjerama.

  UVJETI REZERVACIJE PUTOVANJA:
  Za ovo putovanje vrijede posebni uvjete plaćanja kao i posebni uvjeti otkaza putovanja.
  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 50% ukupnog iznosa, a ostatak 46 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

  UVJETI OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA:
  Ako putnik otkaže ili prekine putovanje, mora to učiniti pismeno. Datum pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova, koje će naplatiti organizator putovanja, prema slijedećoj ljestvici:
  - 46 i više dana prije polaska: 50% cijene aranžmana
  - 45 - 32 dana prije polaska: 75% cijene aranžmana
  - 31 dan do dana polaska do dana polaska: 100% cijene aranžmana
  - nakon polaska i „no show“ 100% cijene aranžmana

  Rok za prijavu:
  do 90 dana prije puta 

  Minimalni broj putnika:16

  Minimalan broj putnika za putovanje je 16. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj putnika.
  Završno pismo šaljemo 7 dana prije početka putovanja. • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.od 4190€

Norveška poštanskim brodom - 15 dana

Norveška poštanskim brodom - 15 dana

Prema programu*, Prema programu