Slovenija - skijanje | Destinacije | My travel

Odredišta

Cerkno

Cerkno

Relativno novi skijaški centar Cerkno jedna je od destinacija koju svakako treba uzeti u obzir prilikom odabira skijanja u Sloveniji.


Golte

Golte

Staze na skijalištu Golte su raznolike, rasprostiraju se na 60 hektara površine na nadmorskoj visini od 1.200 do 1600 metara.


Kanin / Bovec

Kanin / Bovec

Skijalište na granici Slovenije i Italije poznato je po svom nepredvidivom vremenu, ali i obilju snijega kroz cijelu sezonu. Uz prekrasan pogled, koji za vedra dana puca sve do mora, ovdje ćete uživati i u izdašnom snježnom pokrivaču.


Kranjska Gora

Kranjska Gora

Među 20 km staza prevladavaju lagane do srednje teške staze namijenjene onima koji će tu učiniti prve zavoje kao i onima koji žele na blagim padinama brusiti i produbljivati svoje znanje.


Krvavec

Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa te jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, barem sudeći po anketama u kojima Krvavec već godinama odnosi epitet "najsmučišća" (u slovenskim izborima) te "naj vikend skijališta"


Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje je, uz Krvavec najveće slovensko skijalište, a najpoznatije je po održavanju "Zlatne lisice", natjecanja Svjetskog kupa za skijašice koje ima dugogodišnju tradiciju.


Rogla

Rogla

Rogla objedinjuje ljeto i zimu vjerojatno bolje od bilo kojeg drugog slovenskog skijališta. Terme Zreče nude odličnu wellness bazu, a Rogla zimski odmor za obitelji iz snova, a sve to nadomak Hrvatske.


Vogel

Vogel

100% prirodan snijeg, impresivan krajolik i skijanje u nacionalnom parku s pogledom na Triglav. Jednom riječju – Vogel.