Terme Olimia | Slovenija | My travel

Slovenija → Terme Olimia

Terme Olimia

Za nježno uživanje, za drugačiji pogled na dan i noć, za opuštajuću atmosferu te za doživljaje u prirodi posjetite Terme Olimia

Terme Olimia odavno su poznate kao odlična turistička točka za radoznale, avanturističke i gastronomske turiste koji vole pogledati i preko ruba bazena i priuštiti si zanimljiv odmor.

Na otkrivanje ljepote mjesta koje okružuje mozaik predalpskog gorja, vinogradarskih brežuljaka, ravnica uz Sutlu te na otkrivanje tradicije možete se uputiti pješke ili biciklom po uređenim pješačkim i biciklističkim stazama. Obližnja mjesta možete posjetiti i cestovnim vlakom.

Mjesto se prvi put spominje 1208. godine. Izuzetno kulturno bogatstvo, netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posjetitelje.

Olimje je pravi raj za igrače golfa. Kažu da je igranje golfa tu poseban doživljaj jer ih okružuju prirodne ljepote.

Iduća posebnost je svakako čokolada iz Olimja i vrhunska vina koja nude gostu uz brojne lokalne kulinarske specijalitete.

Čaša domaćeg piva, jelenov pozdrav s vrha brda i skok u zemlju bajki zovu vas i dodaju iskrice k čarobnoj slici Olimja - prekrasnog bisera Slovenije.”

Smještaj

Aparthotel Rosa

Aparthotel Rosa

Aparthotel Rosa jamči miran i opušten odmor. Opustite se i uživajte u pogledu na idilično zelenilo te se prepustite bezbrižnoj udobnosti boravka.


Hotel Breza

Hotel Breza

Ugodna i domaća atmosfera hotela … bogata tradicija okoliša.


Kamp Natura

Kamp Natura

Idiličan ambijent Kampa Natura ***** jamči mir i opuštanje tijekom odmora. Udahnite svježi zrak, poslušajte šum vode, pjev ptica, zagledajte se u vedro nebo.


Vas Lipa

Vas Lipa

Apartmani u Selu Lipa *** nalaze se u mirnom i zelenom dijelu apartmanskoga naselja u Termama Olimia. Idealno za one koji se žele umiriti i opustiti, daleko od hotelske atmosfere.


Wellness hotel Sotelia

Wellness hotel Sotelia

Opušteno, oživljujuće i harmonično u srcu prirode. Vaš odmor na sasvim drukčiji način.