Mallorca | Španjolska | My travel

Smještaj


Caribbean Bay hotel

Caribbean Bay hotel

Obnovljen u zimi 2012/13, nalazi se u centru El Arenala, kraju koji je osobito omiljen među mladima. U blizini su brojni barovi, diskoteke, restorani i trgovine.


Dorint Royal Golf Resort & Spa

Dorint Royal Golf Resort & Spa

Smješten u području Camp de Mar Andratx u Mallorci. Idealno je mjesto ukoliko ste u potrazi za odmorom iz snova, boravak u Dorint Royal Golfresort & Spa Mallorci u Španjolskoj je ono što tražite.


Fontanellas Playa Aparthotel

Fontanellas Playa Aparthotel

Smješten u središtu Playa de Palma, Aparthotel Fontanellas Playa nudi moderan smještaj s flat-screen TV. Kompleks ima pogled na plažu i uključuje otvoreni bazen i spa.


Hotel Helios

Hotel Helios

Hotel koji se nalazi na području Can Pastille, omiljenom turističkom odredištu, s velikim vrtom koji se prostire na površini od 3000 m² prava je oaza usred turističke vreve.


Hotel HSM Don Juan

Hotel HSM Don Juan

Smješten u mirnom dijelu Magalluf, na samo 400 m od pješčane plaže.


Hotel Marina Pax

Hotel Marina Pax

Hotel se nalazi u mirnom dijelu Magaluffa, na nekoliko minuta hoda do središta grada, s mnogobrojnim mogućnostima za razonodu u bogatoj ponudi trgovina, barova i restorana.


Hotel Orleans Garden

Hotel Orleans Garden

Ugodan obiteljski hotel u Can Pastilli nedaleko od zabavnih sadržaja i mnoštva ponude sportova na vodi.


Hotel Pionero / Santa Sposa

Hotel Pionero / Santa Sposa

U srcu primorskog gradića Santa Sposa, ovaj hotel ima sve na jednom mjestu. Zaboravite lov za kabine na plaži..Hotel Roc Linda

Hotel Roc Linda

Zbog blizine pješčane plaže, ne tako daleko od grada Palme zbog čega je idealno polazište za istraživanje okolice, a u blizini središta Can Pastille sa mnoštvom zabavnih sadržaja pruža dobar omjer cijene i kvalitete.Hotel Sol Tordos/ Mirlos Sol

Hotel Sol Tordos/ Mirlos Sol

Sestrinski hoteli koji se nalaze u blizini plaže, u središtu grada. Gosti se mogu koristiti uslugama obaju hotela.