Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana - Španjolska, Kanarski otoci, Tenerife, Puerto de la Cruz 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane Grupni polasci: 28.03. - 03.04, 27.04. - 03.05.2021. Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu! | Tenerife | My travel

ŠpanjolskaTenerife

Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana

Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana- Španjolska, Kanarski otoci, Tenerife, Puerto de la Cruz 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane Grupni polasci: 28.03. - 03.04, 27.04. - 03.05.2021. Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!
od 6830,00kn
Datum polaska28.03.2021.
Broj dana7
PolazišteLjubljana
Datum polaska27.04.2021.
Broj dana7
PolazišteLjubljana
UslugeNoćenje s doručkom
Kategorija3/4* star
Šifra ponude#6664
pošalji upit

Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana Španjolska, Kanarski otoci, Tenerife, Puerto de la Cruz 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane Grupni polasci: 28.03. - 03.04, 27.04. - 03.05.2021.

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • Program
  1. DAN
  LJUBLJANA – TENERIFE
  noćenje

  Sastanak putnika u zračnoj luci Ljubljana te prijava na let za Tenerife, otok vječnog proljeća. Po dolasku, transfer do hotela te prijava i smještaj. Slobodno vrijeme za prvo upoznavanje s destinacijom i orijentacijsku šetnju. Noćenje.

  2. DAN
  TENERIFE: NACIONALNI PARK PICO DEL TEIDE – VILAFLOR – CANDELARIA
  doručak, noćenje

  Nakon doručka, odlazimo do vulkanske planine Pico del Teide, najviše točke otoka Tenerife i Španjolske. Nacionalni park Teide, jedan od najstarijih u Španjolskoj, upisan je na UNESCO-v popis svjetske baštine zbog jedinstvenog prirodnog krajolika kojemu se teksture i boje neprestano mijenjaju. Uživat ćemo u vožnji koja će nas dovesti do prekrasne vulkanske pokrajine na samo 1.200 metara od kratera snježnog vrha 3.718m ovog velikana. Najljepši dio Nacionalnog parka predstavlja Las Canadas, krater vulkana u čijoj blizini se nalaze monolitne stijene nazvane Los Roques s kojih se pružaju panoramski vidici na okolicu. Po želji i uz doplatu (u slučaju dobrog vremena), mogućnost uspona sa žičarom do samog vrha s kojeg se pružaju nezaboravni pogledi na otok Tenerife. Povratak u dolinu kroz slikoviti gradić Vilaflor i preko Arone do juga otoka. Usputno zaustavljanje u najznačajnijem ljetovalištu Tenerifa, na Playa de las Americas. Povratak u hotel, noćenje.

  3. DAN
  TENERIFE – (fakultativni izlet otok LA GOMERA) – TENERIFE
  doručak, noćenje

  Doručak. Predlažemo odlazak u cjelodnevni fakultativni izlet i razgled susjednog otoka La Gomera, vulkanskog otoka bujnog raslinja, brdovite unutrašnjosti i povijesnih znamenitosti. U središtu otoka se nalazi nacionalni park Parque Nacional de Garajonay kojeg ćemo i razgledati, a poznat je po endemskoj prašumi lovora (laurisilva). Odlazak do La Degoladi de Perez gdje ćemo s jednog od vidikovaca promotriti svu ljepotu ovog zelenog otoka. Ručak u lokalnom restoranu i druženje s domaćinima koji će nas naučiti kako se sporazumijevaju zviždukom. Naime, lokalno stanovništvo razvilo je poseban jezik kojeg koriste kao oblik komunikacije. Prije povratka na Tenerife, u San Sebastianu ćemo razgledati toranj Torre del Conde i La Case de Colon, mjesto gdje je boravio Kristofor Kolumbo. Povratak na Tenerife, noćenje.

  4. DAN
  TENERIFE – IZLET PO SJEVERU OTOKA: PUERTO DE LA CRUZ – ICOD DE LOS VINOS – GARACHIO
  doručak, noćenje

  Doručak. Danas ćemo istražiti sjeverni dio otoka koji posjetitelje privlači zbog prekrasne prirode i plodnih vinskih područja i samim time, svjetskih poznatih vina. Odlazimo do Puerto de la Cruz, nekoć ribarsko selo, a danas mondeno ljetovalište s lijepom gradskom jezgrom i slikovitom lukom. Vožnja do Icod de Los Vinosa koji je poznat po 600 godina starom zmajevom drvu, odličnim vinima i slikovitoj arhitekturi. Razglede ćemo privesti kraju u prekrasnom gradiću Garachio u kojem se može popiti najbolja malvazija i kušati ukusni svježi sir fresca. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. DAN
  TENERIFE – (fakultativni izlet GRAN CANARIA) – TENERIFE
  doručak, noćenje

  Doručak u hotelu i slobodan dan za odmor, samostalne razglede i istraživanje ovog prekrasnog otoka. Po želji, mogućnost odlaska na fakultativni, cjelodnevni izlet na otok Gran Canaria gdje nas očekuju velike suprotnosti, more i pješčane dine s jedne strane te s druge bujna vegetacija unutrašnjosti otoka. Posjetit ćemo mjesta Playa Ingles, Dunas, Maspalomas i Las Palmas, glavni grad otoka Gran Canaria, nakon čega ćemo posjetiti četvrt Vegueta i prošetati trgom Sv. Ane. Obilazak parka San Telmo u kojem rastu izuzetno stara stabla zmajevca. Povratak na otok Tenerife, noćenje.

  6. DAN
  TENERIFE – (fakultativni izlet LORO PARK)
  doručak, noćenje

  Doručak. Još jedan „proljetni dan“ na otoku Tenerife kojeg možete iskoristiti za samostalne razglede po gradu, šetnju živahnim ulicama, trgovima, promenadama i prekrasnim gradskim parkovima. Predlažemo odlazak u Loro park koji se prostire na 13,5 hektara površine u neposrednoj blizini grada Puerto de la Cruz, osnovan je 1972 godine i do danas ga je posjetilo više od 40 milijuna posjetitelja. Dom je preko 4000 papiga (loro je na španjolskom papiga) – 350 različitih vrsta i podvrsta te je svjetski broj jedan za proučavanje i rad s papigama. Noćenje.

  7. DAN
  SANTA CRUZ - LA LAGUNA – LJUBLJANA
  doručak

  Doručak. Danas su na rasporedu za obilazak još dva mjesta, itekako važna i zanimljiva. Prvo ćemo se odvesti do Santa Cruza, glavnog i najvećeg grada na otoku, koji unatoč prvom dojmu o svojoj veličini i dalje zadržava svoju autentičnost i lokalni štih. Vidjet ćemo najvažnije znamenitosti te se prošetati Španjolskim stubama i gradskom tržnicom. Nastavljamo potom do La Lagune, nekada glavnog grada, a danas sveučilišnog centra, gdje se mladalački duh grada uspješno stapa s prekrasnim drevnim palačama. Grad je na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Poslijepodne vožnja do zračne luke te polijetanje zrakoplova prema Ljubljani.

  Cijena uključuje

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Ljubljana – Tenerife – Ljubljana
  • pristojbe zračnih luka
  • organizirani transfer od zračne luke do hotela i obratno
  • 6 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili 4* (ovisno o odabiru kategorije hotela)
  • 3 izleta tijekom boravka na Tenerifima
  • voditelja putovanja na slovenskom/hrvatskom jeziku
  • troškove organizacije

  Doplate

  Doplate po želji prilikom rezervacije:
  Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 3*: 1.360 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 4*: 1.980 kn

  Doplata za manji broj putnika (min. 25 - 34 putnika): 460 kn

  Doplata za polupansion:
  - hotel 3*: 460 kn
  - hotel 4*: 680 kn

   

  Fakultativni izleti i sadržaji:
  - Izlet na otok La Gomera: 600 kn
  - Izlet na Gran Canariu: 1.060 kn
  - Loro Park: 300 kn

 • Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi (min. 35 putnika):
  Hotel 3*: 6.830 kn
  Hotel 4*: 7.290 kn

  Cijena uključuje

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Ljubljana – Tenerife – Ljubljana
  • pristojbe zračnih luka
  • organizirani transfer od zračne luke do hotela i obratno
  • 6 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili 4* (ovisno o odabiru kategorije hotela)
  • 3 izleta tijekom boravka na Tenerifima
  • voditelja putovanja na slovenskom/hrvatskom jeziku
  • troškove organizacije

  Doplate

  Doplate po želji prilikom rezervacije:
  Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 3*: 1.360 kn
  Doplata za jednokrevetnu sobu – hotel 4*: 1.980 kn

  Doplata za manji broj putnika (min. 25 - 34 putnika): 460 kn

  Doplata za polupansion:
  - hotel 3*: 460 kn
  - hotel 4*: 680 kn

   

  Fakultativni izleti i sadržaji:
  - Izlet na otok La Gomera: 600 kn
  - Izlet na Gran Canariu: 1.060 kn
  - Loro Park: 300 kn

  Cijena ne uključuje

  • doplatu za jednokrevetnu sobu: 1.360 kn (hotel 3*); 1.980 kn (hotel 4*)
  • doplatu za polupansion: 460 kn (hotel 3*); 680 kn (hotel 4*)
  • fakultativne izlete i sadržaje koji nisu uključeni u program putovanja
  • putna osiguranja

  Doplata za manji broj putnika (min. 25 - 34 putnika): 460 kn

  Djeca do 12 godina 10 % popusta na trećem ležaju

  Fakultativni izleti i sadržaji

  • Izlet na otok La Gomera: 600 kn
  • Izlet na Gran Canariu: 1.060 kn
  • Loro Park: 300 kn

   

  • Doplata za polupansion u hotelu 3*: 460 kn po osobi
  • Doplata za polupansion u hotelu 4*: 680 kn po osobi
  • Doplata za manji broj putnika (min. 25 - 34 putnika): 460 kn

  Napomene

  COVID-19:
  Za ulazak u Kraljevinu Španjolsku, uključujući i Kanarske otoke, državljanima Republike Hrvatske potreban je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Djeca do 6 godina ne moraju se testirati.
  Putnici su dužni 48 sati prije putovanja ispuniti obrazac zdravstvenog nadzora, putem web stranice Ministarstva zdravstva Španjolske, https://www.spth.gob.es/ ili putem mobilne aplikacije SpTH (uz izuzetak djece do 6 godina). Pravilno ispunjeni formular generira QR kod koji je obavezno predočiti prilikom ulaska u zemlju, putem mobilnog telefona ili na ispisanom obrascu. Informacije se koriste isključivo u svrhu zdravstvenog nadzora, u skladu sa španjolskim zakonodavstvom.

  PALMINA COVID-19 GARANCIJA: u slučaju pozitivnog rezultata PCR testa manje od 72 sata prije datuma putovanja na Tenerife za polazak 21. veljače, nudimo vam BESPLATNO otkazivanje aranžmana.

   
  NAPOMENE
  - Državljanima Republike Hrvatske za ulazak na Tenerife (Kraljevina Španjolska) je dovoljna važeća putovnica ili osobna iskaznica.
  - Neispravni putni dokumenti koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju organizatora putovanja te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja organizatora putovanja
  - Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
  - U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

   

  Najmanji broj putnika potreban za realizaciju aranžmana: 35 • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.od 6830,00kn

Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana- Španjolska, Kanarski otoci, Tenerife, Puerto de la Cruz 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane Grupni polasci: 28.03. - 03.04, 27.04. - 03.05.2021. Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Tenerife, raj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora - 7 dana

Španjolska, Kanarski otoci, Tenerife, Puerto de la Cruz 7 dana posebnim zrakoplovom iz Ljubljane Grupni polasci: 28.03. - 03.04, 27.04. - 03.05.2021. Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!