Canterbury; Embassy Summer - University of Kent | Canterbury; Tečaj engleskog jezika | My travel

Velika BritanijaCanterbury; Tečaj engleskog jezika

Canterbury; Embassy Summer - University of Kent

Canterbury; Embassy Summer - University of Kent
Uslugepuni pansion
Šifra ponude#6036
pošalji upit

Polaznicima su u sklopu sveučilišta na raspolaganju svijetle i moderno opremljene učionice, kantina, sportski tereni, teniski tereni, dvorane za razne sportove u zatvorenom, prostorije za druženje, disko, trgovina...

 • Detalji ponude
 • Cjenik usluga
 • Upit
 • University of Kent nalazi se na idiličnoj lokaciji s pogledom na cijeli Canterbury. Idealna je destinacija za polaznike koji žele vidjeti unutrašnjost i istočnu obalu Velike Britanije. Sveučilište se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra grada bogatog po mnogim povijesnim znamenitostima od kojih svakako možemo izdvojiti prekrasnu katedralu. Polaznicima su u sklopu sveučilišta na raspolaganju svijetle i moderno opremljene učionice, kantina, sportski tereni, teniski tereni, dvorane za razne sportove u zatvorenom, prostorije za druženje polaznika, disko, trgovina, ljekarna i kafići. Smještaj polaznika organiziran je u sklopu koledža u jednokrevetnim sobama s kupaonicom.

  Uzrast: 12-17

  Plan putovanja

  1. dan, ZAGREB – LONDON – CANTERBURY - Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera check in za London (Heathrow) dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putnih dokumenata i prijava za let. Po slijetanju u zračnu luku London Heathrow organizirani prijevoz do koledža u Canterburiu. Smještaj u sobe, poslijepodnevne i večernje animacije.

  2. dan, CANTERBURY - Testiranje znanja engleskog jezika i razvrstavanje po grupama te prvi radni dan. Boravak na osnovi punog pansiona.

  3.-14. dan, CANTERBURY - Nastava se održava u jutarnjim satima. Svaki dan, poslije nastave (ovisno o rasporedu) organizirane su bogate i raznovrsne aktivnosti prema programu škole. Boravak na osnovi punog pansiona.

  15. dan, CANTERBURY - LONDON – ZAGREB - Organizirani prijevoz od Canterbury-a do Zračne luke London Heathrow. Polijetanje zrakoplova i dolazak u Zagreb prema redu letenja.  

  Korisne informacije vezane uz grupni polazak:

  Pratitelj grupe: Osoba, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola.

  Dolazak grupe na odredište: Grupu na odredištu čekaju predstavnici škole i organiziraju prijevoz do smještajnog objekta nakon čega slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera.

  Ispitivanje znanja / raspored po grupama: Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje.

  Nastava: Svaki tjedan organizirano je 15 sati engleskog jezika (4 nastavna sata dnevno) i nastava se održava najčešće jedan tjedan ujutro a jedan popodne. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva certifikat o završenom tečaju. 

  Knjige i nastavni materijal: Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

  Smještaj i depoziti: Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža, u jednokrevetnoj sobi s kupaonicom. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.

  Obroci: Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje u koju putujete.

  Izleti i aktivnosti: Škola organizira izlete u bližu i dalju okolicu Canterburia, a broj izleta uključen je u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje, a ulaznice u objekte koji se posjećuju plaćaju se na licu mjesta. Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

  Viza: Nije potrebna za hrvatske državljane, potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju!

  Struja: 110 V – potreban adapter 

 • U paket aranžman su uključene sljedeće usluge:

  • Nastava: 15 sati tjedno; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe
  • Smještaj: studentska rezidencija u sklopu koledža, jednokrevetne sobe s kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike
  • Obroci: puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u koledžu, polaznicima je organiziran lunchpaket
  • Program aktivnosti: umjetničke radionice, lov na blago, filmske večeri, modne revije, disko, društvene igre, kvizovi, talent show, međunarodne večeri, karaoke, badminton, košarka, nogomet, kriket, plesne radionice, odbojka, tenis
  • Izleti: tijekom boravka od dva tjedna organizirana su dva cjelodnevna izleta (London, Cambridge, Hastings ili Oxford), dva poludnevna izleta (Broadstairs & Dickens Tour, Dover Castle, Wartime tunnels, Margate)*, organizirani posjeti centru Canterburya (Canterbury Cathedral, Westgate Gardens, St. Augustine's Abbey, Canterbury Heritage Museum)*  (*Izbor izleta i aktivnosti ovisi o datumima boravka.)
  • Knjige i nastavni materijal
  • Svjedodžba i izvještaj na kraju tečaja
  • Nadzor i briga stručnog osoblja
  • Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – London – Zagreb u ekonomskoj klasi, s uključenim pristojbama
  • Prijevoz zračna luka – smještaj – zračna luka
  • Pratitelj iz Zagreba

  ​U paket aranžman nisu uključene sljedeće usluge:

  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Osiguranje od otkaza putovanja

  Izračun je rađen na osnovi najmanje 15 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, putnička agencija, zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. 

  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova www.mvep.hr
  Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

  Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.


 • Vaše osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo u svrhu slanja informacija o putovanjima.Canterbury; Embassy Summer - University of Kent

Canterbury; Embassy Summer - University of Kent

puni pansion