myt @ ITB BERLIN 2017 | Posebna ponuda | My travel

myt @ ITB BERLIN 2017

myt @ ITB BERLIN  2017

Posjetite nas na vodećem svjetskom stručnom sajmu turizma. Hala 1.2 , štand 217

  • Osnovne informacije
  •  

    ITB BERLIN

    Vodeći svjetski stručni sajam turizma

    logo ITB

     

    O sajmu

    Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

    Svojom jedinstvenom raznolikošću sajam ITB Berlin pokriva kompletan lanac vrijednosti turističke ponude. Kao vodeći svjetski sajam turističke industrije ITB Berlin je vodeća poslovna platforma globalne turističke ponude, pravo mjesto za susret ponude i potražnje.

    Globalno sajmište, mjesto za umrežavanje, barometar za trendove, platforma za know-how, think tank, odskočna daska za karijere – sve to i mnogo više je ITB Berlin za stručne posjetitelje i izlagače. Ovdje se susreću glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu.

    U proteklih gotovo 50 godina sajam ITB se razvio u smjerni sustav globalne turističke industrije koji na tržište lansira nove trendove i ponude.

     Posjetite nas na vodećem svjetskom stručnom sajmu turizma. 
     
    Hala 1.2 , štand 217

myt @ ITB BERLIN  2017

myt @ ITB BERLIN 2017

Posjetite nas na vodećem svjetskom stručnom sajmu turizma. Hala 1.2 , štand 217