Vjenčanja na Santoriniju | Posebna ponuda | My travel

Vjenčanja na Santoriniju

Vjenčanja na Santoriniju

Umjesto klasične svadbene svečanosti u hotelu ili restoranu, sve je više onih parova koji požele sudbonosno "da" izreći daleko od nacionalnih zastava, veselih rođaka i zvukova harmonike, na romantičnim i neuobičajenim mjestima gdje postoje samo njih dvoje i njihova ljubav. Jer, ništa nije bitno kao ljubav.

 • Osnovne informacije
 • Cjenik usluga
 • Jedno od najromantičnijih mjesta na Sredozemlju je svakako otok Santorini. Ovaj je grčki otok vulkanskog porijekla i zadivljuje ljepotom arhitekture kojom dominira bijela boja, a s plažama od vulkanskog pijeska i beskrajnim plavetnilom Egejskoga mora, zaista djeluje kao raj na zemlji. Savršeno je mjesto za sve zaljubljene, za romantičare ili one koji se žele zavjetovati na vječnu ljubav svojoj ljubavi. Treba li se reći išta više?

  Postoji mogućnost vjenčanja u hotelu, ne nužno u onom u kojem boravite, možete se vjenčati sa na otvorenom uz zalazak sunca, pokraj neke kapelice...    

  Nakon što u MY Travelu napravite rezervaciju aranžmana, odlučujete se za jedan od ponuđenih paketa vjenčanja. My Travel u suradnji sa lokalnim agentom na destinaciji čini sve ostalo, a to je kompletna organizacija Vašeg vjenčanja.

  Potrebne dokumente za vjenčanje treba dostaviti u agenciju  (detalje oko toga dobijete kada zatražite ponudu), kao i cijene svih paketa i dodatnih usluga, da bi isti ti dokumenti mogli biti na destinaciji najkasnije mjesec dana prije željenog datuma vjenčanja i kako bi se mogla organizirati ceremonija koja može biti održana na engleskom, francuskom ili talijanskom jeziku.

  S obzirom da je ceremonija crkvenog vjenčanja poprilično komplicirana, mladenci se najčešće odlučuju za civilno vjenčanje, a My Travel će u, već spomenutoj suradnji sa lokalnim agentom, po potrebi mladencima naći i kumove.

  Uz Vas smo od transfera do zračne luke iz Vaših domova kada odlazite kao dvoje do povratka na istu adresu, kada se vraćate kao jedno.

  ...i živjeli su sretno do kraja života...

 • Cijena pripreme i organizacije same ceremonije, vama jedinstvena lokacija te izlazak matičara na željeno mjesto + unajmljivanje kumova iznosi okvirno 10 000 kuna.

  Cijene paket aranžmana (avio prijevoz, pristojbe zračnih luka, smještaj i transferi od Zračne luke do odabranog smještajnog objekta i nazad) možete naći već od 3.000 kn po osobi.

Vjenčanja na Santoriniju

Vjenčanja na Santoriniju

Umjesto klasične svadbene svečanosti u hotelu ili restoranu, sve je više onih parova koji požele