Školska putovanja | Vrste putovanja | My travel

Školska putovanja

Željeli bismo naglasiti da svakoj grupi učenika pristupamo individualno, za svaku skupinu učenika radimo zasebni program, ovisno o želji skupine i njihovih voditelja (profesora). 

Našem je timu cilj vratiti u polazište zadovoljne putnike, ne samo kako bismo osigurali suradnju agencije i škole dogodine, već kako bi naši mladi putnici i osobe koje ih okružuju u nama prepoznali svog partnera kojem će se obraćati u budućnosti radi svih ostalih turističkih potreba. Gledamo u budućnost, što je dobar razlog da ne iznevjerimo eventualno ukazano povjerenje.

Pošaljite nam upit na info@mytravel.hr bilo da se radi o organizaciji maturalnog putovanja, ekskurzije, izleta, te bilo koje vrste grupnog putovanja. 

Za sva daljnja pitanja, detaljnije informacije ili ukoliko trebate neku konkretnu ponudu ili prezentaciju naše ponude Vama, povjerenstvu, profesorima, roditeljima ili učenicima, rado ćemo se odazvati Vašem pozivu.

My Travel!

Posebna ponuda

Riječki vremeplov

Riječki vremeplov

Edukativna igra namijenjena organiziranim školskim grupama. Ovo je igra koja će vas voditi ulicama nama najdražeg grada, a od Vas će tražiti nešto znanja, brzine, snalažljivosti i dobre volje.
Aktualna ponuda

Cijena na konkretan upit

Hvar, 4 dana ekskurzija

Hvar, 4 dana ekskurzija

paket aranžman,

Hvar je zauzeo peto mjesto na popisu najljepših otoka na svijetu, a priznanje ima dodatnu težinu jer su ga sastavili putnici iz cijelog svijeta.


Cijena na konkretan upit

Srednja Dalmacija

Srednja Dalmacija

3*, paket aranžman,

Srednja Dalmacija obuhvaća 16 gradova i 39 općina. Na područjuSrednje Dalmacije se nalazi 170 otoka, otočića, hridi i grebena.