Hotel Trakošćan | Hrvatsko zagorje | My travel

HrvatskaHrvatsko zagorje

Hotel Trakošćan

Hotel Trakošćan
Kategorija4 star

 • Osnovne informacije
 • U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, hotel Trakošćan smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca (dvorac Trakošćan) iz bogate hrvatske baštine. 

  Bogato iskustvo, odlična gastronomija, prožimanje aktivnosti i sadržaja bednjansko-trakošćanskog kraja uklopljeni su u modernu priču novog Hotela Trakošćan koji će otvoriti svoja vrata na jesen 2011. godine.

  Mladi tim stručnjaka, te ljubazno, profesionalno i uvijek nasmijano osoblje koji su pomirili tradiciju i zahtjeve suvremenog tržišta učiniti će Vaš boravak u Hotelu Trakošćan nezaboravnim iskustvom.

  Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

  Bilo da su gosti poslovni ljudi, polaznici raznih seminara, kongresa ili team buildinga, obitelji sa djecom ili pak avanturisti, sportaši i putnici namjernici, oprema naših modernih soba zadovoljiti će i one najzahtjevnije.

  Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef.

  Svaka soba ima pogled na park šumu odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan što u cijelosti upotpunjuje ukupni doživljaj boravka u hotelu.

Hotel Trakošćan

Hotel Trakošćan

4*